Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
garant je opet bosnjo nahebo. kao i onaj prethodni.
....\"te iz novčanika izvadio dvije novčanice po 10KM, koje je stavio na nogu policijskog službenika \" Zatim ag je nježno pogladio po mu...DDima, i onda skontao da policajac ne nosi gaće. Tu je nastao belaj........
krenuo ja za cacak neki dan i zaustavi me murija pred visegradom iza nekakvog tunela kaze ogranicenje 60 a ja vozio 75 uhvatio me radarom, reko mozel se sta sredit da se ne pise kazna kaze on meni baci sta na kafu i ja dam cenera reko jel malo kaze jok, dosta, i tako ja njemu lovu on meni papire kad pridje onaj drugi drot i govori kako cemo bolan opravdat ovaj radar kaze ma napisacemo da je bilo diplomatsko auto hahahah eto vam ako vas radarom uhvate dajte cenera i recite ma pisi CD vozilo.
Elektroprivreda je najveći pljačkaš u zemlji. Ako pratite na satu, vidjet ćete da jeftina struja uvijek kasni 20-30 minuta, a skupa urani 5-10 minuta. Zato imaju plate po 5 hiljada i njihove lude babe (službenice) oblače se u Gerry Weberu, pričaju o moralu i zgražavaju se nad sirotinjom. A ti, narode, cuclaj cipelu!
e sto seru ovi drotovi da im je dao petobanku ne bi ga priveli
a ovi komentatori što govore to je zato što je bošnjak su stvarno smiješni, pa valjda bi upravo bošnjak trebao znati da ako je već počinio prekršaj treba da se smiri i bude uviđajan još u drugom ah tako mrskom entitetu a ne još da izigrava mangupa i nešto podmićuje.... cccccc ala salamet!!!
joj komentara bože sačuvaj, a da su uzeli, to bi bilo sasvim normalno i niko o tome ne bi pisao, jer se to podrazumijeva i i dalje bi pričali vidi nam policije... cccc mogao je on i otići na pregled, al nijie htio čovjek da se pegla, da bog da svakog u zatvor strpali, ko god uopšte dođe na ideju da na taj način rješava svoje probleme!!! ako kršiš zakon, trebaš i da snosiš posljedice, a ne daš pare i sve ok pa još onda pričaš kako su korumpirani što ne bi ni bili da nema takvih poput tebe koji im daju!
jioj tebe, pa naravno da će ga pustiti na slobodu, prvo ide suđenje pa onda opet obično budeš pušten na slobodu. u zatvor ideš tek kad ti je donesena pravosnažna presuda i kad dobiješ pozivnicu za zatvor. nije valjda da to ne znaš :)
Protiv njega će nadležnom tužilaštvu biti podnesen izvještaj zbog davanje mita, za koje je Krivičnom zakonom zaprijećena kazna zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina NE ZNAM zasto ste ovo napisali kada nije istina, dokaz da to nije istina je to sto je pusten na slobodu, svi dobro znamo da mu ne mogu nista, fol hapse ove sto daju po cvaju, ponudi mu 100 maraka vec te nece uhapsiti i tako dalje
Jadno je sto je ovo vjest dana o uspjehu policije u RS, mislim da je bas ovaj primjer pokazatelj o cemu se radi. Koliko je mita dosada dano za mnogo veci kriminal, tako da je ovo koliko i smjesno toliko i zalosno. Ovaj jadnik ce zbog ovog fasovati krivicnu prijavu kao da je i kriminalac najveih razmjera, a svi znamo koliko se krade po nekim drzavnim institucijma te zbog te cinjenice ova vijest mi je jos odvratnija.
uzeli bi oni i pet da im je njihov brat vlax sta ponudio, nego bosnjak pa se izivljavaju, sto mu ime ne napisete. ooooo vlaxi jm vam mtr cigansku!
malo im dao pa se uvrijedili
e stvarno je pretjerao, dao im 20 KM, to je ozbiljna korupcija, treba ga osuditi na 40 godina :)))))) Cijela drzava a pogotovo vlast kurumpirana, ali policija nasla malu ribicu da na njemu provodi zakon!! Ovo je smijurija
Ovo je zanimljivo samo zbog toga sto je vozac bio vjerovatno Musliman? Inace policija u RS ovih dana zbog tamnih stakala vodi sve na tehnicki pregled, o akciji koju provode su najavili bar 20 dana ranije u svim mogucim medijima. Taj isti dan je na tehnicki pregled odvedeno 100 Srba... A sto se tice mita, stavrno je malo, vozis pasata a vadis cvaju... :)
\"Zaklinjem se da neću primat\' mito- manji od 15 eura\" ....e to je to.....To je sada zakletva u policije....Skočio standard svima, policajci traže crvenke, Romi više ne prose 10 feninga, nego traže pola marke....A plate nam ostale iste, uhhhh....teško da ćemo ovo podnijeti.....:P
JEDANPUT PRIVEDU, A 20 PUTA UZMU ŠTO IM SE NUDI. PAMETNI DROTOVI !
ja ne znam zasto oni lazu ovaj napaceni narod....bog zna je li ovo uopste bilo...pederi od novinara sve treba na lomaci u spaliti