Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprostiće će tebi Muhamede drotovi zato što su te tukli. Balkanski špijun u Ustikolini.
Covijka licno pozajem ovdje gdje zivi/zivio u Americi. Dobar je to covijek, imajo je sve! imao je svoj biznis! sve je imao! nesto je se grozno desilo, tetalje ne znam i sve je izgubio, covijeku treba pomoc.Moj Muhamede, ako ovo citas, molim te pod hitno se prijavi u ambasadu SAD-a oni ce ti pomoci i tu sacuvati dok nesto ne providis.Nije to ista policija kao ovdje.
Kakvi god policajci bili...suplje je nesto u ovoj prici. Po objavama na fb ne bih rekao da su ovom covjeku “svi kod kuce”. Ali donosi klikove....nema govora
nek ovako snimi i u AmeriKi javno kaze da ce ubit policajce... he'd be shot with 50 rounds and ended up in a body-bag
ubi Govna Muho brate
Dje je Ustikolina?
nije ovaj dobar u glavu
Ama koji im je više.jesul nadrogirani ovi policajci.što je previše previše je.
Lik puko ko kokica
opa
Mi to u Olovu drugacije radimo,samo im damo pive,ako su sa kombjjem onda muriji ide gajba pive..... i vuk sit a ovce na broju
drzava nam je komedije, a policajci... e to je vec posebna prica
Bit ce dobro ako americki specijalci ne upadnu u domove tih policajaca i pohapse ih kao teroriste koji napadaju americke drzavljane.
Samo prijava ambasadi SAD-a i zastitit ce ga. Ali reagovat ce oni i bez prijave.
Samo treba prijaviti slucaj americkoj ambasadi. SAD brinu o svojim gradjanima. Ima da se zatrese tlo pod nogama i komesaru.
Ide sad hapsenje, pa pretres kuce, moj Muhamede, to sto si dijaspora ne znaci da mozes pisati po nama ovdje