|

Policajci napali muškarca u Ustikolini, on javno poručio da će ih ubiti

Policajci napali muškarca u Ustikolini, on javno poručio da će ih ubiti
372
Klix.ba
29.4.2019. u 21:16
110
komentara
372

dijeljenja
Policajci napali muškarca u Ustikolini, on javno poručio da će ih ubiti Foto: Facebook
Prema riječima Muhameda Hadžimuratovića iz Ustikoline njega su večeras napali službenici Policijske stanice Ustikolina. Naime, kako su nam javili očevici ovog događaja Hadžimuratović je išao putem s motkom, da bi ga policajci napali bez ikakvog povoda.
Na snimku se vidi kako se na cesti zastavlja policijsko vozilo iz kojeg izlazi policajac i govori: "Nemaš pravo da me snimaš..."

Kasnije su ga, kako su nam kazali čitatelji, policajci pretukli palicama u obližnjem kafiću no, slučaj nisu prijavili iz straha.Hadžimuratović je nakon incidenta ponovo snimio video i kazao da su mu htjeli uzeti motku, zatim ga napali i opsovali majku. Onda je najavio da odlazi po pištolj i da će ubiti policajca ako mu ponovo priđu.

"Napali su me fizički odbranio sam se. Sljedeći put upotrebljavam vatreno naoružanje. Ako mi priđe policajac na tri metra ubit ću ga pištoljem namrtvo", napisao je na svom Facebook profilu Muhamed Hadžimuratović.

Iz Policijske stanice Ustikolina nisu nam mogli potvrditi ove informacije.

"Mi ne znamo ništa, za sve informacije treba kontaktirati MUP u Goraždu", rekli su za Klix.ba u Policijskoj stanici Ustikolina.

Inače, Muhamed Hadžimuratović je državljanin Sjedinjenih Američkih Država.
Prijavi grešku


Komentari (110)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...