Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tuga je sto ce sad taj isti policajac da prodze gore od ovog bandita... Sati i sati ispitivanja, milion papira, iskaza....
Teško je potegnuti oružje na napadača, iako imaš zakonsko pravo na to, policajac je u takvim slučajevima razapet između savjesti i dužnosti. Svako ko misli da je lako pucati u čovjeka, makar to bila i baraba, nije u pravu, ogroman stres i odgovornost. Policajaca treba neko vrijeme skloniti sa ovih zadataka i da izvjesni period provede sa terapeutom, jer je ovo trauma i za njega, a treba sačuvati mentalno zdravlje ljudi koji rade ovaj posao.
bravo za policajca kad bi ovo imali više slobode da rade bio bi narod sigurniji
Neka je, da je bogdo vise ovakvih policajaca pa da svu gamad pobije
Genocidno-zločinačka krv ne miruje........
Svaka čast.
Samo rokaj bagru!
Nadam se da ce lopov sto prije umreti a da ce policajac dobiti orden
a policajac će na disciplinsku jer koristi ono što mu posao naređuje i dozvoljava
orden da se da tom policajcu. majku vise lopovsku u ovoj ushranoj drzavi. nadam se da ga je na smrt ranio. svaka cast da jos ima pravih policajaca.
na zalost on ce na disciplinsku.........