Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta ja trebam uraditi policajcu kada ba moje oci mojoj djevojci kaze “Ajde malo do gepeka da nam pokazes ‘opremu’ “ ? I tako on i dvojica-trojica kolega se smjeskaju i bilo sta da mu progovoris izvodi te iz auta, a u startu kad te zaustavi oduzima ti sva ljudska prava jer ipak je on ‘drzava’ .
A i djevojka ti se sigurno spickala i utegla dupe da je samo ti gledas ?? Samo se ti nadaj, utegla je ona dupe radi tudjih ociju a ne radi tvojih moj naivko
jel treba u dimijama da vozi? spickana duga haljina ? i da ja sam suvozac valjda sto nemam svoj auto jos ?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi oni sto misle ruzno o Titu nek se samo zamisle kakvo smo drustvo gdje policajac dobije po nosu, sta onda nana sa cekerom kada krene na pijacu da ocekuje ?
@A_Qmega ajde SDooo botino dosadan si vise, znamo da te je stranka zaduzila i da si se rijesio blata pa presao na asfalt! u Titino doba je mogao jednom pokusat, ali ni on ni sira mu familija nisu drugu sansu mogli imati
@gooUser1561888010 Titina policija je stitila samo srbe a sve ostale tukli
Ovi što najviše trabunjaju su oni koji najviše dobijaju kazne zbog divljanja na cesti...Mene je policija zaustavila bezbroj puta,fin pristup i dobiješ isto.Nikad ama baš nikad problem nisam imao.I nije policijski posao samo pisanje kazni ali to vaši mali mozgovoi ne mogu da shvate...Ne uzima policajac mito nego ga vi dajete i nudite kad napravite prekršaj i isto ste smeće kao i taj što ga uzima.Svako dobro želim našoj policiji!
Udrite se .balli jedan drugom .mater
Današnja policija je samo nekuluturna, neobrazovna seljadija sa kupljenim diplomama i kućama na 3 sprata.
ovi što žale za Titom i pendrek policijom, neka dogovore termin da ih zatvore u neku halu, i puste da ih pendrekaju cijeli dan, ako baš to toliko vole i uživaju u tome.
Dzaba sto je on od ranije poznat policiji kad ga tuzilastvo i sud puste. Dabogda da i sad bude kaznjen. I ako bude to ce biti nesto smijesno kratko.
Nađi drugu djevojku koja je rugafet 😂
Nije dao cvaju za vecere garant...
ne skace se na drota bez veze treba cuti i drugu stranu
@SDAkriminalnaPogan , šta bi čuo od druge strane, kako su ga kući svi tukli do osme godine, kako nu je babo ostavio mater, a poslije njega mater ostavila tetki da bi se mogla baviti prostitucijom... ili jednostavno stranka na vlasti sa njegovim babom ima velike planove
Da vodimo hocete li ih i sad popustati na slobodu poceli su i vas udarat i ubijat!!!
Ne pusta policija, vidi sa tuzilastvom i sudom. Policija ima 24 sata sto te moze pritvoriti, sve ostalo je na ovo dvoje pomenutim sluzbama
Od ranije poznat ..... 😅😅😅 .... „tatin sinček“...