Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
14 godina, uz dobro vladanje, eto njega napolje za 7,8 godina (možda i prije). A žena? Nju niko ne vrati. Zbog ovakvih slučajeva sam za doživotnu robiju, kada već nema smrtne kazne. Ne možeš čovjeka ubiti kao kera i nastaviti živjeti normalno kroz par godina, kao da se ništa nije desilo.
da se prisjetimo mevlida i njegovih osamnaest godina za 5 metaka na americkoj ambasadi
@ServiTurskiKmetovi to je više radi dokazivanja amerima
@thea Mi nismo u EU a ne vjerujem da cemo doskora i biti , mi krojimo zakone po sebi jer smo slobodno drustvo barem bi trebali biti . Druga stvar sto nasi političari nemaju damu da se bilo kome suprotstave nego su obične sluge , pa Amerika ima smrtnu kaznu zasto mi ne možemo ??? Dok se surovo ne obračunamo sa kriminalom i korupCijom ova zemlja nikada nece naprijed .
Citam clanak ispod ovog gdje neko dobio 32 godine zatvora za ubistvo advokatice svoje bivse zene, a ovdje čovjek dobije 14 godina za ubistvo majke svoje 3 djece... Logiko naseg suda, gdje si?!?!
Samo. -.- Ja jada i čemera od našeg zakona.
za ovakve nema milosti... ubiti majku svoje djece moze samo najveci debil kome nije mjesto medju narodom... sta je to pogano u ljudima da ne mogu prihvatiti raskid... boli te, pa sta i drugi imaju problema ali nadji sebi drugu koja te hoce
Malo je dibio! Minimum 20 god
sta je ona radila sa njim?
za travu dobijes vise jebote
Mislim da je klix trebao iskljuciti komentare na ovu tragicnu sudbinu.Iskljucite komentare na Bozi Vreci i Dinnu Batkovicu a pustite na ovakvoj tragediji
da nije policajac dobio bi dvije uslovno, ipak je zena u pitanju he he #triggered
A da je njega neko ubio dobio bi 40 godina
Šta učini crni Rifete
Neki dan onaj kreten što je raznio ženu bombom dobio 7,5 godina, sada ovaj 14, za klasična ubistva. Izgleda da je manji zločin ubiti svoju ženu nego tuđ ??? Ovakvim presudama sud postiže dvije stvari: da podstiče ubice smiješnim kaznama i da se dobro naruga žrtvama.
nevjerovatno. hladnokrvno ubiti majku troje djece i dobiti mizernih 14 godina zatvora je van pameti. katastrofa.
nema pravde, kako god da ga osude
Zbog tracheva koji nas opsjedaju niko jos nije spomenuo djecu ...
beatcoin a sta ima da ih spominjemo... bolje ime je da odrastaju bez ovakvog oca i da ga nikad vise ne vide ocima.... majmun im samo moze usaditi zlo
14 godina? Hebo te zivot!