Komentari (126)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi me cudilo da njega sutra puste a nju uhapse sto je nosila suzavac
@cccccc zato treba rjesavat bez policije u crnom mraku, noge mu u koljenima polomit al bukvalno da ne moze ni srat ni pisat
@cccccc Biće tako..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Žensku djecu prvo treba naučiti samoodbrani, pa onda svemu ostalom. Čim prohoda, počet učiti. Pravljenje pite neće ih spasiti ničega. I propisati zakonom da smiju nositi oružje pa kad joj priđe odmah metak u čelo i ćao.
metak u celu nek se pati
ovakve slucajeve treba rjesavati tiho i u mraku. amputacija
Hocemo sliku tog manijaka!!!! Dokle vise?!
Radi se o Eldaru Aščeriću...Njemu su određene mjere zabrane približavanja djevojci koju je napao, kao i zabrana napuštanja mjesta boravka...Njegov advokat uložio je u spis medicinsku dokumentaciju kojom se dokazuje da je navodno osoba s mentalnim poteškoćama...Prema nezvaničnim saznanjima, a koja se nalaze u medicinskoj dokumentaciji osumunjičenog, procjena ljekara je da on ne razlikuje dobro i zlo
Bravo za tuzilastvo... Sad ce opet moci da trazi novu zrtvu koja mozda nece imati srece ko ova djevojka
I NIJE TO SAMO TAKVA SITUACIJA U FEDERACIJI U CIJELOJ BIH JE TAKO. SISTEM PRAVOSUDJA JE TAKAV I TO JE TO. OVI U SRB I U HRV SU GA PROMJENILI PA ZA OVAKVE I ZA ONE STO MALTRETIRAJU DJECU IMA 40 GOD ROBIJE I KAD GA ZATVIRE SA ONIM MONSTRUMIMA U ZATVOR NJEMU JE DOSTA I GODINA. AL KOD NAS JE TO PREKRSAJ JOS AKO JE KAZU PRVI PUT, CUJ PRVI. KAKVA JE RAZLIKA IZMEDJU PRVI I DESETI AL TAKO KAZE SUDSTVO TO MU JE OLAKSAVAJUCA OKOLNOST I ONDA DAJ BOZE I USLOV DA DOBIJE I ETO GA KO GOSPODIN GACIC
Uhapsen 29-godisnji E.A. iz Sokolovic Kolonije...Novinari necemo incijale hocemo imena i prezimena...Rahmetli profesoru ste objavili ime i prezime kad ste ga optuzili za diplomu,a da nije bilo nijednog dokaza za to...A silovateljima,pedofilima i ubicama krijete imena... Zastita podataka se odnosi na sve (ako se vec pozivate na to)
Fina cura čim mora da nosi suzavac 😂
@zmajcekSaUne Jesi li ponosni tvorac najglupljeg komentara godine?
Migrant naravno...
Ovo se desilo prije 2-3 godine u susjednom naselju Sokolovic Koloniji. Djevojka jedva zivu glavu spasila. Oni uhapsili lihvara, pustili ga kroz nekoliko dana. Eno ga na slobodi, traži sljedeću žrtvu, mozda je to taj isti. hoce reci: NAŠE PRAVOSUĐE JE U KUR CU. A DOK JE PRAVOSUĐE U KUR CU BIT CE I POLITIKA A TIME I SVE OSTALO.
@nistavamnevalja ja sam iz Hrasnice, upravo ovaj lik je iz Kolonije.. poz
@nistavamnevalja a ko je taj iz Kolonije?
Evo prilike,samo po komentarima fino se moze zakljucit ko sve sta odobrava,to je spreman i ucinit.. laganini jednog po jednog na prevaspitavanje.. sve i da je slagala,a nije,to su zivi bolesnici..
Migranti placaju posteno zeganje ☝️
ko zna možda su ti i mami,ženi,sestri dobro platili,idiote.
Roditelji trebaju da odgoje musku djecu da postuju majku, sestru i sve zene i preventivno ste reagovali. Zensku djecu upisati na kurs samoodbrane da bi ste sprijecili pokusaje one muske djece koja nisu usvojila odgoj roditelja, vec se u vremenu i odrastanju pod uticajima okoline promijenila... i kako odredjene EU zemlje rade, javno predstave napadača da cijela sredina zna ko je i sta je pokusao ili uradio.
Pametna djevojka nosi suzavac. Zna gdje zivi.
Jedna od milion koja je uspjela pobjeći. Sad da smo prava država, žena bi dobila svu potrebnu pomoć i vratila bi se u normalne životne tokove nakon određenog vremena. Kako God, želim joj brz oporavak. A majmunu da crkne!
loMa ga u Zencu', neće mu više pasti na pamet, tako nešto... Nije metak skup...
Još strašni su komentari ovih što to opravdavaju, kao šta je imala na sebi. Sve da je gola hodala niko nema pravo da dotakne ženu ako to ne želi. A ako se ne možeš obuzdati od toga potraži stručnu pomoć