Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zovem se Vasvija Vidovic. Po zanimanju sam advokatica i kancelarija mi je na adresi Dzemala Bijedica 40 i zelim da budem anonimna!
Skim sam ja povezan pa su mi razvalili stan dva puta u 30 dana. Ti si makar kriva jer branis kriminalce. Ovi su mi advokati najgori. Brane kriminalce koji nas razvalise, a onda su oni posebna meta i u novinama.
Advokat koji je na glasu kao gospođa Vidović, dakle izuzetno dobar advokat i ne bi baš trbao da daje ovakve izjave. Niti sam advokat niti i koji đavo, običan smrtnik pa su mi 3 puta pokušali a jedan put uspjeli obiti stan. Ovakvih slučajeva u vukojebini kao što je Bosna i Hercegovina jebezbroj jer nam vlast vodi računa samo o njima samima a narod prepušten sebi, dakle bez posla, bez sredstava za život i naravno da će se u takvom raspuštenom društvu događati slične stvari. Očito je da gospođa Vidović kao izuzetno sposoban i kvalitetan advokat puno radi ali i puno zaradi pa se neko od ,,ljudi za koje sebrine država,, hahaha dosjetio da ne bi bilo loše pokušati šta ,,čvaknuti,, Dakle Vidovićko smanjite malo utisak, ne ide to uz vaše ime a pošto vas poznajem i lično čini mi se da ste i velika dama pa nekako skrnavi sliku koju ja imam o vama.
Dosla da procitam komentare o djevojci u pozadini i drotovima koji je glede.:D Drago mi je da nisam dzaba dolazila.
vidi drotova sto pasu prolaznice :)
Vrijeme je za ličnog tjelohranitelja Vasvo
ma samo su htjeli ''uvid'' u njene spise!!
Hahahahaha... dobri su, hahahaha... "... koje su tokom protekle noći pokušale provaliti u njen stan u ulici Džemala Bijedića 40." Pa eto, dragi provalnici, ako misli da bi mogao bolje, sad zna sigurno gdje se kancelarija nalazi, pa bujrum!
i čime je najlakše obiti :))
Uh!Jeste teško vidjeti prezime ili pitati nekoga sa spikom dobrom...Ovaj Klix tužiti od drage gospođe to je ugrožavanje vl.indentiteta,sugurnosti,mnogo toga jos nacickati se moze Klixu radi pisanje ovih inf.Na ovakve vijesti se napiše kratka obavijest kao inače,kada napišu za neko krim.djelo.tipa bilo u tom i tom vremenskom razdoblju,nije ostećeno ništa osim vrata lupam i cao.A ne i krvnu sliku postaviti..Svašta :))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
ko su joj sve klijenti, i ne cudi me