Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kam 1 crvena jakna ostavio otisak na prozoru desnom.rukom plava jakna ostavio dokaz letvu kam2 vidi se faca letvaša i ostavio otisak ruku na podu i kablovima kase e sad ih vi trazite
Evo sad komsijao zvao sipu kaze neko mu otkino parmak sa ograde a ova iz radnje digo halabuku zbog govana sto se djeca truju
Ma nema potrebe da se mi mucimo, MUP ce intenzivno raditi, na rasvjetljavanju slucaja..
slatke su im jakne, on ima plavu, ona crvenu...
https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/532783_432563806772514_1429598136_n.jpg?oh=5dbc5678e188e05769132e1e1ab55bf4&oe=55785BA9 https://www.facebook.com/aldindeba.imamovic poznati lopov sa Sokolja. Pametnom dosta.
Valjda je ovo provalna kradja ? A ne pljacka....
Prodajem cigare vrlo povoljno. Svaka kutija jeftinija za 1KM, a moze i popust na kolicinu.
Ja prvi put cujem za Zabrdje u Sarajevu.
mirno lijepo nase zabrdje postade divlji zapad
Kad si gladan nisi svoj....
trebate traziti monitor na pik.ba hahahah😙😙😙
samo da kazem da je deen zatrudnio sa bozom hagahah😙😙😙😙
ne zove se džaba SIMPLI
Kakav je to kineski alarm koji se ukljuci kad prdnem a ne ukljuci kada se radnja pljacka.
ovo je samo pocetak,bice sve gore i gore! najgore je sto sad svaki grad selo ima internet pa se nagledaju po netu zivota i uzivanja pa bi svi htjeli biti "face",samo belaj sto je pola omladine sirocad i nemaju oceve ratne profitere firmase i politicare da im to mogu omoguciti.. sve je ovo odraz stanja u drzavi,kao da ce on ici crnciti po rudnicima ili ko zna gdje za 20 km dnevno od cega rucak napravit ne moze kako treba,kad moze od provale zaraditi puno vise..(i naravno daleko od toga da opravdavam to)
Jajari neotesani. ovo sve u zencu poslat na jedan tretman.
bez rukavica, kroz staklo ima tu DNK tragova
ovo mi je brat !!! Odakle vam pravo da mu objavljujete slike, bez njegove saglasnosti ?!???!?