Tvrdi da nije ubio Antoniju
0
Pogledajte pismo Dragana Paravinje
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je njega zao Boga mi. Ljudi toplo vam preporucujem da ne vjerujete u sve sto cujete, dok se vlastitim ocima ne uvjerite. Puno je ovakvih stvari i SVE SE OVO RADI S RAZLOGOM.
posmatrajte sljedece: (citat) \"..hoće izručiti Srbiji gdje ne smijem jer znam šta su učinili na Ovčari i Slavoniji... nek’ sa mnom umru i sve slike koje sam vidio. Mojima prenesi da nisam otkucao ništa što sam znao s ratišta i nema razloga da strahuju\" Sta ovdje imamo: Srbin; silovatelj; ratni silovatelj (!?); Ako je ovo ovako, onda.. Jedan manje.
to je manto
Kako vam može biti žao jednog monstruma koji je 2 puta silovao i jednom pokušao silovati maloljetnicu /e ? Da bi ste nešto opšte komentarisali prvo pročitajte sve o nestaloj curi na portalu 24 sata.
OVOG SMRDU ČEKAM SA SNAJPEROM U ŠUMI. LOVA ZA METAK KROZ GLAVU. 7,9MM M76
Ko je i u jednom trenutku povjerovao ovom Srbinu treba da se dobro ispita i da zna da Srbi samo lazu.Oni patoloski lazu,a vole i Drazu!Nikad im ne vjeruj!Nikad!I uvijek se sjeti sta su nam komsije,kumovi,skolski drugovi,radne kolege,jarani...radili i kako su nas izdali \'91!NIKAD NE ZABORAVI !!!
jel ovo EZEL?? il se fura na njega
odavno reko : srbe na vrbe :r
Tata ti je zlocinac.
Sta pisete vi zivota vam vaseg jadnog? Sta ste vi nasli da po sarajevo-x donosite zakljucke ko je koga silovao i ubio?! POLICIJA HRVATSKE I MUP RS ne znaju sta se zapravo desilo, al nek znate vi @ dzihadbosna i @xx ! NIJEDNE VISE ! NIJEDNE!
SRBI SMRDE !!
80% srpskog naroda su zločinci, ako nisu direktno činili onda su ga podrzavali ili nijemo posmatrali, ovog treba uhvatiti i isporuciti Hrvatskoj, taj je klao i silovao po Hrvatskoj sto se da vidjeti, on srbin silovao i vjerovatno ubio Hrvaticu, dijete !! fuuujjj
srpski genocidaš..koga bi on u.bi.o ?? on je samo silovao....a onda je zak.lao..
Al najbitnija ti je ta prva stavka \"SRBIN\" tim si sve rekao o sebi ! Ovo dalje silovatelj i ratni zlocinac nisi ni trebao pisati.. Ne znam samo ko si ti u svemu ovome i na kakav clanak odgovaras ovdje se radi SAMO i opet Samo o Antoniji, koja je nestala i Draganu Paravinji koji je osumnjicen za njen nestanak. ALI MORAS TI BITI BAGRA PA I NA OVAKVU TEMU (CITAJ: KOJA NIJE NIMALO NACIONALISTCKI OKRENUTA) SPOMINJATI NEKE RATNE ZLOCINCE. Ali ko o cemu - k.u.r.v.a. o postenju !
cuj zaliti likove protiv kojih je raspisana potjernica drzave iz koje potice tj Srbije, ma dj---bre treba zatvoriti u KPZ gdje ima crnaca da vidi sta je batina i sta znaci silovanje.... meni ce biti zao ako ga pronađu mrtvog
Ama ljudi, Čađo mi klepi pare što mi Dragan ostavio!!!