Tvrdi da nije ubio Antoniju
0

Pogledajte pismo Dragana Paravinje

Sarajevo-x.com
Foto: RTRS
Foto: RTRS
Objavljen je sadržaj pisma Dragana Paravinje koje je napisao na ormariću u kupaonici i u kojem on navodi da nije oteo 17-godišnju djevojku iz Drniša Antoniju Bilić.

Portal 24sata.hr objavio je pismo Dragana Paravinje u cijelosti:

"(Novac je Miljanin) Rado, Molim te da mi oprostiš što sam ovo učinio u tvojoj kući, ali jednostavno ne mogu više. Bježim od '96. godine i nemam više snage. Molim te prenesi mojima da ih sve volim i da jedino zbog njih žalim što ne može drugačije. Ovim papcima napolju bih zbrisao bez problema, ali nemam više volje da se borim i unazađujem sve oko sebe.

Ja nisam ubio tu curu, niti bilo šta drugo učinio i pobjegao sam iz nje jer sam mislio da me hoće izručiti Srbiji gdje ne smijem jer znam šta su učinili na Ovčari i Slavoniji. Znam i šta su učinili svima koji su znali. Znam i ko je meni sve ovo učinio. Reci, Rado, mojima da ona priča s TV-a nema veze sa mnom, daleko sam iznad te priče.

Odlučio sam ovako, jer želim sve završiti i nek’ sa mnom umru i sve slike koje sam vidio. Mojima prenesi da nisam otkucao ništa što sam znao s ratišta i nema razloga da strahuju. Ujacima se izvini i zahvali što su htjeli pomoći i nek’ znaju da ih nisam lagao i da sam večeras saznao za sve ovo.

Sve vas mnogo volim i molim vas da me ne sahranite u Pazovi, jer tamo nikad nisam pripadao. Znajte da mi ruke nisu krvave i da nikad nisam obrukao ni Vidoviće, ni Paravinje. Klincima reci da vjerujem u njih, a Milijani da je bila i ostala moj život i smisao do kraja.

Pozdrav svima, izljubi mi klince, ćaća i mater nek’ oproste, a Milijani reci da je čekam na nekom boljem mjestu. Dragan

Novinarima samo reci da ja to nisam učinio i da je (zamrljano)... O ovoj curi ne znam ništa, ali sam znao da će je povezati sa mnom i znao sam da me prate već dugo. Ako je pronađena u Bilišanima, neka traže crni Mercedes BG tablica (okonja)", naveo je u pismu Paravinja koji je i dalje u bijegu pred policijom.