Komentari (320)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledaj covicevih fasista...
Oj ustashe neka neka, 2022. čeka
Stoka ustaška.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Ustaska posla, najveci izmet u Evropi
Majorizacija 7% manjine je najplemenitiji čin.
Nema gorih ljudi na dunjaluku od kamenjarskih Srba, laznih Hrvata.
Nosioci evropskih vrijednosti ??? Treba ih istrijebiti ko žohare
Jad i bijeda izgubljenih nacionalista koji su prodali dušu vragu. Ali džaba, Velež se ponovo rodio, Rođeni idu dalje🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Nema suživota u BiH, jednom če se raspast ta tvorevina.
Mozda su sandzaklije, oni vam imaju svi do jednog lazna muslimanska imena, i tako su se ufiltrirali u BiH. Sve vas izdaju, sve ih proterajte
Pa ko ce drugi nego skutori uzp eveopski narod😂😂😂
Prijavljujte provokatore i portal koji sire govor mrznje na portalu : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo ih - da ovo zlo prestane!
Prijavljujte provokatore koji sire govor mrznje na portalu : Vijeću za štampu BIH i Udruzenju BH novinari. Prijavljujemo - da ovo zlo prestane!
Nista drugo! Sve zene herceg bosne oploditi!! Osveta
Vrlo prosto. Donijeti zakon na nivou drzave kojim ce se vrlo strogo sankcionisati klubovi sa fasistickim ispadima. Pa cemo vidjeti kako se ova stoka dovodi u tor. Ekipi zabrana igranja 1 sezonu. Svaki ispad jedna sezona pauze.
Nije navijački nego kukavički
Kojot nikada sama ne napada samo u coporu
2:0 za Srbe...
FAŠISTI SA NERETVE
Na današnji dan u Travniku je ubijen policajac, ujedno povratnik Hrvat Anto Valjan. On je tek jedna od 20tak Hrvata koji su ubijeni nakon povratka u Travnik iza rata s ciljem zastrašivanja svih Hrvata koji se żele vratiti na svoja ognjišta nakon što su 1993. protjerani. Počinitelji tih ubojstava nikad nisu procesuirani. To je ta građanska pravedna država.
nosioci europskih vrijednosti, štovaoci ante pavelića... šta drugo očekivati od takve sorte