Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zajebali policiju vjerovatno.. prvi izasao do prve wc solje da baci robu i pusti vodu, drugi odvukao paznju policije, kupujuci prvom vremena.. na kraju mogu samo biti optuzeni za brzu voznju i ugrozavanje sigurnosti.
Kako brat suvozaca zagradi hladno hahahah Ali sala na stranu, ovakve hadalje na robiju, a nasoj policiji koje jace auto a i branike na auto da se zakuca odmah u njega hladno ;)
Samo me cudi da su ga uhapsili ovako profesionalno,da nijedan krkan nije prisao da ga pretuce
frajer im sa kedijem pobjegao hahahahah,majko mila kakva je ovo policija
Hollywood :)
ovo je bio Karabaja duh iz Sarajeva
"jurećeg"
zali boze vremena sa ovim clankom
Cini se da je ovo neka balavurdija.
Ja policije braco draga. niko utoku ne vadi nego lampe buhahha. Poslije kaze zapucalo na policiju. Frajeru ni lisice ne stavljaju,cirkusanti zivi. Mora da su skontali da se znaju...
Ne stavljaju lisice jer on nije bježao, već je suvozač. A ne brini se ti za njih ako se zapuca na njih, već se i prije pucalo na njih pa nije dobro prošlo po onog ko je pucao.
sarajevske favele
Ma uhapsiće i ovoga što je pobjegao, znaju ko je, nije to problem, problem su zakoni jer će opet brzo biti na slobodi.
Dok ne bude na svakoj raskrsnici po jedna patrola,kao nekad,ovo će trajati.ne znam šta policija radi.
Desilo se jednom u 10 godina i pravite se da se dešava svaki dan.
Tom Kruz na aparatima...... :(
Bravo za policiju. Policiji vratiti ovlasti koje je imala u Titina vremena, pa ti nece ni trebati alarm ni u autu ni u kuci.
U moje doba si trebao imati muda da bjezis od Milicije, sad trebaju digitalna da bjezi od Policije, svaka cast za voznu od Cengic Vile- do Starog grada da te ne zaustave..on taman ispred kuce izletio 🤣🤣🤣
Ma pustite ih da se brane sa slobode