Završio na Neuropsihijatriji
0
Pogledajte divljanje vozača Fiata nakon nesreće
Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
divljanje Mirze Varesanovica hahaha xD mora slaviti cojek bod na Kosevu xD :))
e moj kamerman, onaj lik sa Ali-pasina je za tebe Jasenko Korjenic
A Mirze, dobar je bio, ne znam sta mu bi !
momak je izuzetno fin a vi koji ga neznate netreba da ga osudjujete i takve komentare ostavljat kao ludzak i ovo i ono dobro pa je osto ziv ja bih vas zamolila koji ostavljate komentare da nepisite takve gluposti ko ovi prethodni nepotrebno je jer je momak jako fin i kulturan rat je ucinio svoje vjeruj te moze se svakome ovo desiti ko je bio u bosnu za vrijeme rata
e jes vala sve seljaci ovi iz vogosce hehe koji ste vi glupani mali ja sam iz vogosce seljak pravi ko i svii ali nekada znam i na carsiju da dodzem ali me bude stid kada od sutjeske gdje seljacki bus dolazi pa sve gore do carsijie sve gooooo P.A.P.A.K( kurtoni i klosari ) hodaju kontaju kada s brda sljegnuuu da su neko i nesto u GRADU jednosavno me bude stid pa i ne idem cestoo sta cu ja seljak iz vogolenda
NK GOŠK Gabela
SELJAČINA IZ VOGOŠĆE !!!!!!!!
ebo ti sudnji dan sve !
hahaha ovo samo u sarajevu ima :D
Mozda je dozivio nervni slom ili jednostavno ima neku dusevnu bolest.Bitno je da su se svi pretrgli da ga smire ili pomognu.J.ebes glupe i primitivne Bosance.
gta san andreas
Ovaj momak je ranjen u ratu u glavu i geler mu je ostao u glavi... A vi povezite ostalo !! Nemojte prerano suditi !!!
STOKA S ISTOKA! ! !
covjek je PUK\'O i nije za smijeh (koji se cuje na video-u) U Vogosci zive ljudi iz Srebernice i drugih pretuznih gradova...Sarajevo je puno agresije i PTSP-ija. Njihove price su strasne a strasno je i ono sto mogu i sto ce napraviti. Nista ne doprinosi komunikaciji vec agresiji.
navuk\'o se brašna specijalnog hahaha
TAKO TVOJA SESTRA NIJE PRICALA TUZLAK, DOK JE VRISTALA U EXTAZI!!! J.E.B.E.M. TE U GLOOVU TUZLANSKU111
u Sarajevu su uvijek sve p***e bile, niko da mu se suprostavi, tako je bilo i kad se malog izboli u tramvaju.....