Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sigurno radio na crno nije bio osiguran sad ce vlasnik radnje da podmiti par osoba i da mu sredi osiguranje i tako da se pokrije a radnika ko jebe 55 godina djedu a covjek mijenja gume od kamiona jadna nam majko pa treba nas sve pobit i posijat krompir i prehranit afriku
Svakako je potrebno prije ovako zlobnog komentara, dobro poznavati činjenice, kako se ne bi desilo da budete svakom loncu poklopac. Lično poznajem porodicu čovjeka koji je nastradao, kao i njega samoga. Čovjek je radio preko deset godina u toj vulkanizerskoj radnji, prognan je iz Dragunje, a vlasnik vulkanizerske radnje ga je odmah po prijemu u radni odnos osigurao i pomogao mu da sagradi kuću u Brčkom, te mu svesrdno pomagao na svaki mogući način. Pokojnik je uvijek imao samo riječi hvale za vlasnike radnje, kao, uostalom, i mještani. Ovo je tragedija, koja je sve pogodila, te ovakvim komentarima, zaista nije mjesto ovde!!!
Kada pukne guma ili je vise jedan zivot ili manje. Saucesce unesrecenoj porodici.
cuj prognanik iz srebrenika. pobjegao, nije istjeran
..edmunde, ne seri.
zapamtite, nijedan srbin nije iz TK protjeran zato sto je srbin, nego zato sto je mutio nesto sa VRS-om pa ufatio sturu evo MZ Dragunja, popis stanovnistva Srba masala ima, kako oni nisu protjerani????
uvijek je lose kad pukne guma