Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lokalni lola sjeo na kawasaki i raspalio po gasu,prvi put ove godine. Da ga mine zelja, nije ponio ni licnu ni vozacku, nije mogao da doceka da zagasa.Junacino, srecom nisi ubio nekog drugog, a ti sam pao, sam se ubio.
Steta sto nije u banderu opalio, ovako je ojadio porodicu, vozaca iz golfa.
ZABRANITI GOLFOVIMA UCESCE U SAOBRACAJU
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
voze polovnjace od motora,losih guma,bez kaciga,a njih vecina samo da se pokazu,dokazu,kome ces se sad dokazat junace,tebi laka zemlja,a drugima neka bude opomena
Ima li dana da neko ne pogine na nasim putevima? Ili nam putevi nevaljaju, ili smo slabi vozaci, ili nam zivot vise nije drag.
JELI MI SE CINI ILI JE OVOM DROTU NESTO SMIJESNO
Sine, neka ti je rahmet duši, ali ne sjeda se na Kawasakija, Ducattija, Hondu prije kraja maja. Asflat hladan još, ne lijepi se guma za njega, nema gripa.
i ne ide se na motor bez kožnih hlača, jakne, stitnika rukavica, a kacige na prvom mjestu, a ne ko nasi dziberi u sorcu i japankama gasa sa motorom
Bože sačuvaj, tužno je kad se ovo desi, bez obzira na krivnju, sviju nas nekad ponese malo da stisnemo gas :(
voze motore samo da zguze sta, a ginu ko vjeverice
ko vjeverice 😅
Pocelo je....ljeto ide
zali boze ovog covjeka u golfu ni kriv ni duzan
*karavanu
jel to onaj hajvan sto fura za 17 minuta od jablanice ili konjica do mostara
Nije to hajvan nego maher
Vi papci sto vozite 60 na sat amo usporavate saobracaj mamicu vam
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
https://www.youtube.com/watch?v=xPMfmsCqC5Y
evo nek vide mladi sta se sve moze desiti
Ovi video klipići mnogima i glave dođu ... ! ! ! Ovo treba zabranit za objavljivanje ... ! ! !