Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim ne dogodilo se nikome, ali ljudi su primorani improvizirati maximalno riskirajući i vlastiti, a često i živote drugih da bi zaradili koru hljeba. Neka im je bog na pomoći.
Puk\'ooo ko kloc!!! aj,shege!!!
sinonim za ljudsku glupost = bosnjo
E, pa stvarno...Ja koja pojma nemam o vozilima sam se zapitala kako ce kamion dignuti na kloceve. Sto neko vec rece- nije fico. To ne bi pomislilo ni dijete da uradi.
a da je bosnjo u prijedor,hehe,mora da je neki svrbin
slijepilo ga kao palacinku!! to su nase bosnje kao afrikanci, ne kontaju i nemaju zive veze, gdje ces toliki teret na kloceve, nije kamion fico!!! majko mila sta necu procitat vise na ovom portalu, sve glupje i glupje ponasanje nasih bosnja!!!
\"vozač je popravljao kamion u firmi uslijed čega je došlo do pucanja kloceva \" usljed cega je zapravo doslo do pucanja kloceva??? ili su htjeli reci, u trenutku dok je popravljao vozilo?