Komentari (95)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MUSLIMAN VELIKI MIRZA HATIC SA KOMPANIJOM SA BISTRIKA
LUKETA NAM UAPSILI TREČI PUT JARANE.
KAD CEMO MU SLATI PAKETE JARANE MOJ
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Sirotinja
nije neke!
Debilčina prava,nema dalje.
Ova Vanessa vise lici na musko nego na zensko.. P.S. Nadam se da sam 'potrefila' profil jer sam kao i mnogi ovdje trazila po facebooku da vidim ko je doticna :D
imo je para krava ih nije mogla pojest
Veliki vjernik ne zna fatihe prouciti hahahah pravi papak i jes za zatvora
želim samo da pozdravim novinare klixa koji rade najbrže,čestitke
KLOSARU, NISI TI NIKAKAV MAHER NITI KRIMINALAC, TI SI KLOSAR.. OTIMAS NARODU SA SVOJOM BRACOM KLOSARIMA, I ZENOM KLOSARKOM. KLOSARU!
Jajare, funjare, zarazna bolest... Sad nek se u corki puse malo hahahah, slina obicna
Pa dokle vise sa hapsenjima intelektualaca.
jarane, đamijeee
Klasican primjer sarajevskog bahatog napumpanog majmuna . Pogledajte mu samo facu ,kako se sjebao ,kao da ce na dozivotnu . Tako se ne ponasa pravi kriminalac moj braco .
ah tito dragi što se rastužio ! je li to onaj što je na TV -u govorio kako ga murija "matletira" i da je iz poštene kuće i da se nikad nije kriminalom bavio !?!? a vidi mu glave , prava intelektualna
sta kaze VasVija :)
Vidi ga jest se snuzdio, ko da mu je neko omiljenuigracku ukrao. Sigurno ovako isto izgleda u celiji navece dok konta s kim li mu se hanuma prchi.
E, sad počinje cirkus . . . ima dokaza, nema dokaza, nepouzdani i pouzdani svjedoci, podoban sudac i eto sve ove mafije do 29.9. na slobodi . . .!!! A onda za nova reketiranja - s p r e m n i ...!!!
Dusha svatka sto je tuzan.