Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok je bježao ispadale mu zlatne kašike iz đepova...
Ja pljačke i govana.
sve su ovo misevi
ovo dino biogradilić,tito i eno :)
pa vi glasajte opet
ja radim na pumpi i jedva čekam da ovi kokošari ulete daq pljačkaju..umjesto novca mogu samo odnijedi metak 9mm u čelu...bujrum
neki dan pljacka u konzumu neutvrdjen iznos novca kako klix kaze u 21.20. Sad utvrdjen iznos novca, a pljacka oko 21.20 . Sto znaci da treba stati na stepenice kod konzuma na BreKi oko 21.20 i preoteti pljackasima vec ukradeni novac... Svakako su pi*ke kad napadaju zene sa utokama. Zivjela anarhija u seher Sarajevu! Tito vrati nam se.
* Brzo i efikasno,po nekom mom misljenju! A sta ste se toliko \"naklatili\" na ove momke!? Kad ona politicka klepi milione bez imalo muke zasto ovaj ne bi uz dosta truda i m.da uzeo bar 1500! Uzeli su pare od lopova,nemaa zena fening od ovoga, sto je postenije nego klepiti torbicu zeni ili penzionera namlatiti! Ti radi za svojih 500 maraka posteno,niko ti nista ne kaze,a sef nek ti ima 5000! Sta je tu posteno i normalno! Neki ne zele zivjeti u takvoj crkavici! I cisto da znas da i ja radim za slicnu cifru,ali se ne pravim ugledni gradjanin na klixu,jer kada bi mi se ukazala prilika da \"klepim\" finu cifru ja bih to i uradio! Kad kazem finu mislim na par hiljada a ne na ovu \"sicu\"
Jadni nemaju posla jel? Ja radim za 500KM i prezivljavam kako prezivljavam, nego je lakse napasti nenaoruzanu zenu i uzeti 2 milje. ako su takvi mangupi i navodno kradu sto nemaju posao, neko se fino spreme pred predsjednistvo i je...b..u majku politicarima... ali ovo su klasicni razmazeni pičići koji nebi ni za 1500km radili. naucili ih mati i otac da sve imaju sta pozele. nisu za 22-23 godine nista teze od kasike podigli. kriv je zakon, krivi su roditelji.
Postadosmo NJUJORK JEEEEEEEEEEEEE.................... Ako je nekom zapelo za hljeba ili za igle(narkoman)opravdavam. Ako krade za nove patike-e to je već NJESRA!!!
Koja je to zakonska procedura jeb.em vam svu familiju u pi.cku!
OVAJ SA STOLJPI PRVI ZDUSIO JA MANGUPA I GOVANA
Lekic Admir i Vedad Hujic vracaju rate almeru za megana i fluencea bijeda klosarska Lekica pisaju ljudi
To ti je isto kao \"bili na Rozgi\", pa je li pravilno na Rozci ili Rozgi :) ...
Svaka cast, samo si trebao dopuniti da ima izuzetaka, da ne bi u narednom clanku procitali kako insistiraju da je pravilno AmeriKi, RijeKi i tako dalje :D
Pa sta vam je, svi po strankama udarili, nije ovo titino doba ba, ljudi nemaju para , kradu, samo se zalite nesto, nikad vam bolje nije bilo
Sarajevo grade, sta ti papci rade !