Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepa titina policija! Za dva sata pjevaju ko bule na tehvidu
oni klocevi što pišu po portalima tipa ''nikad se oni neće ufatit, policija sranje, sud sranje'' - ne zaboravite da banke drže za MUDA ovu državu, tako da oni moraju da skaču i hapse bilo koga bilo gdje.
Jučer uletio pasa sa kuhinjskim nožem u Konzumovu radnju,uzo sve para što je bilo u kasama,prijetio radnicama da će ih zaklati,dan prije toga jaranu napali nozevima mater na poslu,opljačkali je,pa je neki dan bacena bomba na Ilidži na neki objekat,pa ovi Sosoni ubise nevinog čovjeka,i nista me to ne iznenađuje kada vidim da je 400000 kurcina mozgovnih glasalo za Kakira i Fahra,što je za porast kriminala i za vjetar u ledja drustvenom sljamu idealno.Sve to nije nikakav problem dok se ne desi nama,dok nam neki narkoman koji zna da nema Pravne države ne nasrne nozem na mater,na sestru,na dijete,tek će onda biti kuku,dok je drugima to nije nas problem.
Fina saradnja. Za primjer.
sve se može kad se hoće
bolje nemati policiju, nego je imati ovakvu kakva jeste.
pustit ce ih sud i tuzilastvo za koji dan...
daj boze
halo pozega!
Dobro je da ih lovite. Ali mene živo interesuje koliko su novca opljačkali. Ima li taj podatak?
200k marki
Auuu, nije malo. Daj Bože da ih nađu i vrate natrag.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Kad ce ih pustit?
Klixovci, ovo je vijest od sinoc!!