Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sedmdesetosmogodišnja ?? Aj zdrao'
Cesta ravna i pregledna, lezeci policajac, ogranicenje brzine, znak za pjesacki prelaz, ocrtan prelaz, znaci sve sto se moglo napraviti je uradjeno, i neko te opet pokupi. Pa kako?
zato sto je kreten za volanom kojeg treba strpati u zatvor na vise godina
Bez kulture za volanom, a ni pješaci ništa bolji. Otvorite dobro oči :( Brz oporavak.....
Mogu samo reci kako su vozaci krivi tako su i pjesaci, prelaze gdje i kad im se cejfne, isto vozis se autom i ljudi se rasire po cesti, halo ba mici sa ceste kad te neko bubekne rec ces da je vozac kriv, cesta nije za setnju, ako moras bas iza bijele linije.
Stradali pješaci, prvi vijesnici proljeća u ovoj raspaloj državi. Nažalost.
Nisu ti babe motoristi ... Babe i pješaci na pješačkim prijelazima stradaju 12 mjeseci u godini, nema tu nikakvih vijesnika ....! ! !
@halal passat Prvi vijesnici su zato što se ljaksofoni počnu izdr.avati po gradu sa poluraspadnutim autima sa traktor-dizelskim motorima čim prestane padati snijeg i dođe lijepo vrijeme, pa niti se zaustavljaju pješacima ispred pješačkih prelaza niti se ikako zaustavljaju pješacima. Umisle selje sebi da voze space shuttle, a ne Golfa `84 godište.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)