Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li se zna je li jos uvijek ziva ?
u komi djevojka vec duze vrijeme...tek prije par dana pocela samostalno da dise... :( steta, Bgm, prelijepa je, na fakultetu sve 9 i 10...
Sta se ovo događa, svaki dan automobil udario pjesaka i to uvjek na obiljezenom mjestu.. Brz oporavak zelim djevojci!
Pa normalno da je pala na cestu, ne moze ostat u zraku!
Ima ludih vozaca po cestama, ali mi nisu jasni ljudi koji tek tako istrce pred auto. Pa ako ti ne pazis na sebe, nece ni drugi. Ovo je magistrala i tu se najbrze vozi.
Najvjerovatnije si i ti jedan od onih koji divljaju, to nije magistrala, već gradska ulica sa ograničenjem od 50 km. Ako nisi učio pješak ima prednost na obilježenom piješačkom prelazu. Papka iz Golfa u zatvor i oduzeti dozvolu na godinu.
prije tri godine na istom mjestu udaren pjesam otisao 5 metara u zrak
ogranicenje 50,znak pazi skola,znak pazi pjesacki i opet dzaba eh sad kad je vec neko nastradao na tom pjesackom prelazu sa "jednom trakom zebre" red bi bio da se ponovi crtanje potpune zebre da to bude uocljivije sto je bilo potpuno logicno odraditi makar prije pocetka skolske godine
Opet "Der Golf. Das Sudar."!