Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postavlja se pitanje, odakle pješak na brzoj cesti na kojoj postoji podvoznjak za prelazak pješaka...
Odakle? Pa iz Foce ili Romanije sljago sta oni znaju sta je brza cesta ,jos je dobro pa nije kakva Nana sa podmjerom preko ceste.
Donijeti zakon da se povrijeđeni pjesaci na Stupu i slicnim mjestima kaznjavaju
glupa stoka prelazi preko zastitnih igrada i preko brze ceste i onda se cude kad ih neko potrefi, to treba najstrozije kazniti, i da nadoknadi kompletnu štetu i troškove
Nije tačno da je podvožnjak zatvoren, koristi se najnormalnije. Istina da nema rasvjete, da je pun smeća, da smrdi i slično ali je bolje proći kroz smrad i "stisnuti guzicu" zbog mraka nego dovesti u pitanje svoj život.
pobjegla mu kokos al ozbiljno,sta horoz uradi
Bzs, samo se gine.
-Hitno promjeniti zakon i fino napisati ukoliko vozac udari pjesaka van pjesackog prelaza nije kriv za nesrecu jer nije korektno da se vozaci tretiraju kao ubice uredu na pjesackom ako ga udari ali na brzoj cesti vozac je cist ko suza inace povrijedjenom zelim brz i uspjesan oporavak.
Pa i nije kriv...pitaj nekog vjestaka ko i ja sto sam pitao pa mi covjek objasnio tako...
pjesak na brzoj cesti? TARI
Ambulance ...jel to kombi iz eMgleske .
Nema osvjetljenja vec pola godine, podvoznjak i kad radi ne cisti se smrdi. Treba neko da pogine da promijene sijelice 🤬
Kakve su ovo tablice na Meganu?
@Norvežanin neki napaćeni Bošnjak iz Švecke
Jedino ako je u Blažuju cesta brza...
Teoretičari zakona privlačenja vjeruju da ovi što poginu, umru, obole, povrijede se, pate...su sami krivi za svoje posljedice jer su mislili i osječali se loše. Privukli su svojim osječajima loše stvari i sudbinu. Kažu ako pozitivno mislite i osječate se, možete izbječi sve nedače i obogatit se brzo...pun je youtube takvih videa, a i wikipedia priča o tom (law of attraction).
Danas svaki idiot vozi nisi siguran u kuci,a kamo li na cesti.
Ovdje pjesaci nemaju prelaz na drugu stranu, bio je podzemni prelaz za pjesake ali taj je sad zakljucan. Tu je jedini granap u tom krugu gdje svi dolaze pa sad skontajte ko je ovdje kriv. Naravno drzava opet stedi na sigurnosti koju gradani plate najvise.
Sta ce pjesak na brzoj cesti?