Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nema tog piromana ili mangupa koji bi stisnuo da meni zapali auto...iz jednostavnog razloga jer auta nemam...
Zapalit ce ti autobus PA ces pjesaka na posao.
@yeba.mene.drzava HA HA HA ovo je kao trebalo nesto duhovito da bude, ili? :D
kada ga nađete .... uzmite i zapalite mu tabane!!!nek jedno 3 mjeseca ne moze na noge stati,pleme mu hebem koje ga napravi!!!pa ce se misliti dok je živ!! ili jednostavno dajte ime i prezime ovim sto su im auti zapaljeni
Jel to tvoj auto spalio
Da li se ovo neko sali, policija dobila dojavu o pozaru, a pozar "i lokalizovan" (bravo klix, cekam jedan clanak koji ce ispravno bit napisan, ali izgleda necu docekati :S) tek nakon 40 minuta, ko koga ovdje j*be, pa za 40 min je mogao da izgori citav parking, dok su ovi "LOKALIZOVALI" WTF :S
Najcrnije od svega je što se uglavnm pale auta koja, vjerovatno, nemaju kasko, te dodatno otežavaju situaciju porodici u čijem su vlasništvu. Ne znam, ako se ikad uhvate, čupati nokat po nokat ili nešto.
@Diplomirani Seljak Po ovom pitanju bi drzava morala nesto da uradi, ljudi ni krivi ni duzni, vjerovatno krvavo zaradili, mozda nisu ni otplatili kredit za auto, i dodje idiot bolesni i bez ikakvog razloga ti zapali auto, trebala bi drzava da nadoknadi bar pola stete za pocetak, posto policija ne radi izgleda nista, osim sto naplacuju kazne, onako nasumicno u RUTINSKIM kontrolama.
Dođi da te zapalim ja sam Abid piroman!!
Dokaz koliko su auta sa plinskom instalacijom bezbjedna.. I30 na slici ima LPG naljepnicu, gdje je ta eksplozija skeptici??!!
@RSPD sistema Ne lupetaj molim te! Auto u koje je plin ugradjen po svim sigurnosnim normama ne bi trebao da se zapali, a i ako se zapali to je obicno uzrokovano curenjem benzina, osim toga ovi automobili nisu bili u voznji, prema tome to sa plinom u autu nema nikakve veze! Lupas i pravis se pametan, a nemas pojma.
Kakve su ovo furke pa ovo je za strijeljat
Mozda je motiv palenja , što je auto parkiran na prilaznu stazu za zgradu...ne treba to isključiti a od njega je planuo ovaj drugi..
@Batan Logika ti je bas jaca strana, pa sto bi neko nekome zapalio auto zbog nepropisnog parkiranja, kad mu moze razbit vjetrobran, odvaliti brisace, razbit stopku, spreyom unistit auto, zasto bi neko zbog toga palio auto, dajjj molim te ne budi smijesan.
To je pitpalila "Kolinda".
Seljacine
Kasko osiguranja sada imaju interesa... Tu su negdje i motivi za ovo... Ja ne vidim drugi interes
Eh da ovo uradi u Njemackoj gdje dobijes para za auto vise nego sto ga platis poslje prvog paljenja bi ga oni nasli
Zato što prethodni nisu adekvatno kažnjeni. Nikome pravosuđe nije poslalo poruku da će biti kažnjen za ono šta radi.
Krivo mu bilo što ga je pokušao ukrast pa vidio da je na plin he he
boli muriju tuki..bitno je naplatiti kaznu za pojas, upaliti rotaciju proci kroz crveno i ogrebati se za rucak
Bezvlašće!
dok sve gori, policija pise nane i dede po prelazima.