Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
... i kad prestane spominjanje u medijima, tak oce se i ova "parnica" zabiti negdje duboko u ladicu...
Primitivci... cudi me samo da se nisu izvukli sa potplacivanjem nekog inspektora, kao vecina nasih poduzetnika kad krse propise u podrucju zastite okoline
zrcalce :) ma ja ti to samo lupetam na tu temu, bajagi da nešto naškrabam.
treba sipati tu crvenu rijeku u velike kazane, naložiti ispod njih vatru i dobro prokuhati. tako dobijete prirodnu juhu bez bakterija i one svinjetine iz maggia.
a ti chef de cuisine:)
haha... ja ni jaje ne znam skuhati. da ne koristim konzerve paštete, goveđeg gulaša i mesnog nareska umro bi od gladi. što je najgore ne gledam ni one masterchef, jezikove juhe itd.... ili kako se već zovu te kuhačke emisije? možda bi nešto i skonto. meni je draže vrijeme provesti u garaži sklapajući motocikle i aute.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sumska na aparatima Boga mi.