Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo ,MOMCINO; upravo tako i treba,sve lupati i polupati ,samo si trebao sebe sacuvati ,od posjekotina; Jer zaista po tim dzavnim [STALAMA] ama bas se nista pod milim bogom nemoze na miran i dostoja covjcanski nacin postici ni uraditi,zaista dovede svakoga imalo svjesnog,zdravog i pametnog do najveceg stepena ludila-tako da covjek dodje do totalnog ludila i da sam nezna,sta da radi sam sa sobom,Svako zna da samo preostaje ono najgore-posto se na celoj opstini u citavio toj NAIVNO-GLUPOJ Bosni i herc.nemas kome ,ama bas bilo kome obratiti-za pomoc bilo koje opcije.Izgleda da i taj ;RAT; nije mnogo pozitivno ucinio -nego samo jos veci i neizljecivi lopovluk omogucio! Zivjela \"REPUBLIKA SRPSKA\"
Ma što razbi onaj aparat sad opet valja u redu stajati e što nam vatrogasac zaprdi.
Lola od Doboja.. zeznuo se pa glasao za ove u opstini.. sad \"EMPIRE STRIKES BACK!\" nova epizoda .. ili da nije \"RETURN OF THE JEDY\" .... sumnjivo.. Zivjeli!~
neka je!!!