Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nesretnik ništa drugo i nije mogao naučiti za svoje 32 godine u sredinu u kojoj živi.
@dragonba Nema dalje, komentar za 10.
@dragonba .... to su te srbocetnicke metode, jer su im oteto MZ legalizovala sad da i mezarja uklone..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"koji se tereti da je počinio krivično djelo povreda groba ili umrle osobe." A širenje nacionalne, rasne i vjerske mržnje, razdora i netrpeljivosti??? TO U OVOM SLUČAJU NIJE?
Vlastima u BiH.Krajnje je vrijeme za obračun da genocidašima i UZP ovcima i drugim neprijateljima BiH.Napravite ekipu koja će ih tamaniti kao gamad.
Trijezan je on itekako i pun mrznje!
Koji su to pacijenti, boze sacuvaj. Naloce se lose brlje, jos slabije cvarke preziva i ide razbijati mezarluke ... Stvarno, dijagnoza samo za đikane specificna ....
Svaki dan neki napad i vandalizam u tzv. Rs. Koja kolicina mrznje. Sve se vraca sve se placa.
heroj sta ces
...od djikana ni mrtvi nemaju mira...genocidan i poremecen narod...
Nećeš se tako lahko riješiti nas ❤ A to je samo odraz tvoje (ne)kulture.. Neko kao što si ti se ne može nazvati ni čovjekom čak..
kakav ba pjanac. terorista je to
Vlah
Pa imas li ljudskosti i zar te nije stid samog sebe.Ovi sto ga podrzavaju nisu nista bolji.
Eto šta isfrustrirana i izluđena vlahadija radi... kada nema žene da udara, uništava mezarja. Poremećeno pleme.
...genocidasi.
a rjesite ga i dajte za primjer ostalim! evo kunem se kad bi neko mezar mog oca namjerno ostetio,polomio i sl. rjesio bi ga zivota!!
.... Kastrirajte ga lakse ce mu biti u zivotu ☝️🍻