Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Momcino pij u glavu a ne u guzicu jado jadavi
radi fakat
reko da nabrzinu testiram telefon
Slucajno sam se zatekao u Prijedoru kad je Grcka uzela svjetsko prvenstvo u fudbalu prije nekolike god. Srbi su pucali kao da je rat i 93_ca opet tako da nemas pravo nikom nista govoriti krmak jedan. Primitivci pucaju a takvih je 99% u sumskoj pokrajini.
U zrak srbine
čovjek je načitan, izabrao je ulicu karla maya, da demonstrira svoje revolveraško umijeće. kreten, treba ga skratiti za glavu i svi ćemo biti mirni.ma džaba priča...
kandaharci, svaka cast. nemate premca u regionu, najprimitivniji ste.
nekoliko desetina hitaca iz automatskog oružja, kreteni. Bio sam on the face on the place sinoć. Retardirani maloumnik u pijanom stanju. Strijeljat ga sa istom puškom iz koje je pucao, za primjer i oca mu . . .