Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nindžaaaaa
dakle dogodio se jos jeddan TERORISTIČKI napad U BiH molim sad prozovite CSI neka dodje Horatio ;) posto FBI je vec na duznosti :S .... ehhhh
e neka su
SVI SMO MI MEVLID
Vahabizam,selafizam,fundamentalizam,razbojnistvo i pljacka..-pa imali isto na ovom svijetu lijepo sto je svojstveno Bosnjacima ? Izgleda mi da nema-zato se Dodik i upire iz petnih zila da R.S .izdvoji iz BiH-.ima i pravo.
\"Terorizam je smišljena upotreba nezakonitog nasilja ili prijetnje nezakonitim nasiljem radi usađivanja straha, s namjerom prisiljavanja ili zastrašivanja vlasti ili društva kako bi se postigli teroristički ciljevi.\" \"Pljačka je nekontrolirano otuđivanje dobara i imovine ili uništavanje tijekom katastrofalnih događaja, građanskih nemira, ili ratove u stanju anarhije, gdje državne institucije nisu u stanju ili ne žele intervenirati, ili imaju nalog da se ne miješaju. Pljačkaši često masivno uporabljuju silu.\"
policijo radi svoj posao..........pogotovo sarajevska.......ne boj se i radi posao....pucaj policijo !
sta je ukradeno....karton jadra keksa .sad ih ja vidje..prodjose pord mene prem
Ma sta ima veze neka su samo da nisu sandzosi.
ccc sramota ,dabogda im MEVLID na svadbi puco !!
Teroristicki napad, nema sta !
pastvarnonemasmisla
ma sigurno mevlidovi jarani otisli u bugojno da odrade cigare pa da mu posalju koju štangu u celiju da ima sa cime da dila po tvorza haha
kako će Direktor \"OSA-e\" da izgovori ime ovog preduzeća??! jaDHO- SRAMOTA za ovu državu da nam se pred cijelim svijetom obraća takav jedan direktor koji ne zna pola abeSede! a.b,c,č,ć,ž,đ!
muslimanske pljačkaše koji dolaze u Hercegbosnu može se jedino sačmaricom otjerati.
Zar ovo nije terorizam?