Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
velahavle!!
Koji maloumni komentari da se covjek jednostavno prepadne sa kakvim spodobama zivi u okruzenju. Samo bolesni umovi se mogu sprdati sa necijom smrti i definitivno opasnost za ovu drzavu ne predstavljaju apsolutno oni koji su se borili jedni protiv drugih 92-95 nego novonastali bolesni umovi koji nicu ko gljive poslije kise.
Ako sam dobro shvatio. Čovjek je umro usljed smrzavanja, a neka životinja mu je otkinula glavu?!
Da.
Evo vidite kako bošnjaci reaguju na smrt starca, koji je stradao usred smrzavanja! Čim je Srbin, može se početi sa zajebancijom.... Ne ostaje ništa drugo nego poželiti da svaki dan dolazi izvještaj iz Sirije, o pogibiji makar desetorice smrdljivih balijskih poturica iz 24% njihove BiH!
Isto onako kako ti i tvoji izrodi reagujete na npr. Tomasicu, Srebrenicu, Markale i ostale zlocine, jel bi mi trebalo da bude zao ovog cete? Ni u ludilu, nadam se da je bio bar malo ziv kad su ga zivotinje zvakale i da je crko u teskim mukama. Toliko o pronadjenom smecu.
Dabogda ti familiji crijeva razvlačile po brdima divlje životinje....
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Svetosavci oživljavaju stare fine srpske tradicije - LAPOTA :)
@stepanovic Mi kao originalni i autohtoni narod na ovim prostorima znamo vrlo dobro ko ste i sta ste, na kraju krajeva Osmanlije su vas dovele da budete sluge i to ste bili u svakom smislu te rijeci. Muski su, ako su nekako zaobisli danak u krvi kopali, orali i cuvali ovce a zene su sirile none nama i Osmanlijama. Raspitaj se kod babe ona sigurno zna koji od nas ili Osmanlija je dao genetski doprinos tvojoj familiji hehehe
Pa kako necemo znati moj Stepa kad ste nam bili kmeti 500 godina, sve vase cake mi znamo.
mozda je radio svasta tokom rata pa ga stiglo...
Kad bi to tako bilo, u toj sumi bi bilo glava za novu Ćele kulu.
tih godina nisi morao nosit uniformu da bi imao dozvolu za ubit muslimana ili hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)