|

Pale: Pronađeno tijelo muškarca bez glave i vrata

Pale: Pronađeno tijelo muškarca bez glave i vrata
1
S
SRNA
9.12.2013. u 14:58
42
komentara
1

dijeljenja
Pale: Pronađeno tijelo muškarca bez glave i vrata
U mjestu Čatora, opština Pale, lovac je pronašao tijelo bez glave i vrata sedamdesetdvogodišnjeg muškarca sa Pala čiji su inicijali R.S, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti (CJB) Istočno Sarajevo.
Srna nezvanično saznaje da je riječ o Ratku Samardžiji.

Policijskoj stanici Pale je 7. decembra oko 8:30 sati prijavljeno da je jedan lovac pronašao tijelo nepoznatog muškarca.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca policijski službenici Sektora kriminalističke policije i Policijske stanice Pale izašli su na mjetso događaja i izvršili uviđaj, te konstatovali da se u blizini lokalnog makadamskog puta Majdani-Čatora-Vitez nalazi tijelo muškarca u ležećem položaju, bez glave i vrata, prekriveno sa dva centimetra snijega.

Na tijelu su uočene povrede i oštećenja tkiva i kože između ramena, nastale, najvjerovatnije, usljed ugriza životinja, te povrede glave koja je pronađena u neposrednoj blizini leša. Na snijegu su primijećeni vidljivi tragovi životinja.

Izvršenim spoljnim pregledom tijela, drugi tragovi povreda nisu uočeni.

Po ovlaštenju dežurnog tužioca, juče je u mrtvačnici "Sveti Marko" u Istočnom Sarajevu vještak sudske medicine izvršio obdukciju, te konstatovao da je smrt nastupila usljed smrzavanja.
Prijavi grešku


Komentari (42)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...