Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane ovaj plantazu otvorio :|
Prostor između Bihaća i Velike Kladuše, velika je zagonetka koju do dan danas niko nije odgonetnuo. Krajina je ljuta, zadrta, nepokorena, krvava. Svakakvim imenima su je nazivali.Krajinu je bez borbe proslavio samo legendarni harmonikaš Bajro Redžić, kojeg mnogi smatraju većim od najvećih u Bosni i Hercegovini, a tu se... znala svadba pretvoriti u dženazu,kako je to Bajro i opjevao u prelijeppoj sevdalinci.
Inače bih želio da budem anoniman.....
Ovo je dosad najveća pronađena, onu moju podzemnu neće moći nikad pronaći, od Rahmana sam kupio nuklearnu centralu pa me ne mogu skontati po potrošnji struje, nalazi se u podzemnom bunkeru i ulaz je toliko dobro sakriven da je iz betonskog zida.....
Ne možete poreći da kad je vijest koja se tiče bilo kakvih kriminalnih aktivnosti, a desilo se u Republici Srpskoj krene lavina komentara koji vrijeđaju zdrav razum. Kad to neko ukaže ne valja vam opet. @sdutent Ti samo svojim primjerom potvrđuješ kazano.
a kako znaju da je ovo najveca???
Bolje da proizvode marihuanu nego fašizam, nacionalizam i cionizam kao ovaj Eskobar.
vutra treba legalizovati i prodavati umjesto cigara
ja kad sad poskupi.ionako 2 dzointa kostaju cenera
eskobar,ti nisi normalan
Jao divote :)))
treba ovo stavit mjesto ljiljana na grbove i eto PEACE JAH!
LEGALIZE IT ! ! !
@eskobar pa ti izgleda samo i trazis nacionalisticke komentare.. kopile zatupljeno
Da je otkriveno u Prijedoru, Doboju ili Banja Luci sad bi komentari bili srpska posla.