Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja poštujem kad roditelj voli svoje dijete...i ja sam svom sinu (28.g.) davno rekao (i nekoliko puta ponovio): Poginuću za tebe ako treba OSIM u 3 (tri) slučaja: Ako se baviš drogom, ako učiniš namjerno nekoj osobi nešto loše ili ako se oženiš i žena te istjera iz kuće...onda ću ja tebe ubiti!
Da ti mogu dati 100 puta po + za svaki od navedena tri razloga, odmah bi to ucinio. TI SI KRALJ.
Kako uvijek normalni i mirni upadaju u ovakve ili slicne situacije?
Ja sam cuo da ga je ubio policajac inicijala M.S pripadnik mup-a kantona Sarajevo i da je momak ubijen s ledja van vozila a istina ce izaci na vidjelo!
Fin neki momak-"utoka"za pojasom!
Laki je malo subjektivan
Sabur roditeljima nije im lahko nedo Bog nikome da doceka smrt vlastitog djeteta!
Hercegovac92, sorry - ali na ovo se moram javiti. Ja sam fakultet zavrsila svojim ZNANJEM i mukotrpnim ucenjem. Pet godina ucenja i grijanja stolice, usmenih i pismenih ispita, stresa i nervoze, i finansijskog i licnog odricanja i dugih noci i onda pisanje i istrazivanje za diplomski rad. I ti mi kazes da fakultet nista ne vrijedi i da je zavrsiti ga samo pitanje novca? Ne, ne za sve i ne za onoga ko studira za sebe i zared znanja, a ne za diplomu i titulu! TO je problem ove zemlje! Upravo takvo razmisljanje i snishodljivo ponasanje ka znanju. Ovdje niko ne vrednjuje znanje, zato nas i vode mamlazi. A ja nisam nicim tvrdila da fakultet cini covjeka, to si ti iz nekih licnih razloga ocito interpretirao. Moj komentar je bio samo odgovor na tvoju "ponudu" posla.
Ups, pogresan prozorcic. :-)
SAMO LEJLU ZA VRAT A POLICIJA I DANKA TESIC ZNA TACNO STA SE DESILO KAO I IRFAN NEFIC...
imal ovaj babo-tata google search ... ako nema jedno 50 hits nema ni manje..
Hos' da ti kazem,hos' da ti kazem.....MA BJAZIIIII
Live by the gun die by the gun.
Sabur Mirso i tebi i tvojoj porodici.
Daj ba o cemu pricas Mirso sad kad ovo pisem kod tebe u kuci je belaj slusao sam maloprije kako se ti na Kenana deres a on ti prijeti da ce te ubiti fini ste nema sta
Đurđi je raja bio
Mozda je on bio normalan mladic, ali tata sigurno nije "Ubijeni Đorđijević je od ranije bio poznat policiji. Naime, još 2011. godine je osumnjičen za pokušaj ubistva, a tada je njegov otac, Mirsad Đorđijević sa ručnom bombom u ruci došao u Policijsku stanicu Centar u Sarajevu i zaprijetio da će je aktivirati ako policija ne pusti iz pritvora njegovog sina Adisa. Situacija je bia više nego napeta, a pregovori sa Mirsadom trajali su dva sata, a on je sve vrijeme stajao sa bombom u ruci i prijetio da će sve dići u zrak, ako mu ne puste sina."
Trebao si ga skolovati,majstore.U Sarajevu pored toliko skola i fakulteta on se fatio pistolja i droge .Probleme sa djevojkom rjesavati otmicom , to ne ide.