Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Plasim se, da je ovo tek pocetak, i da ce ovakvih stvari u buducnosti biti sve vise.
Ti "migranti" su svi od reda kriminalci koji bježe iz svojih država i kriju identitet. Tko mi ne vjeruje može slobodno pitati normalne doseljenike iz muslimanskih zemalja u zapadnoj Europi koji su tamo od prije 2013. Sva sreća pa kod nas u Hrvatskoj ćeš prije vidjeti sredozemnu medvjedicu nego ove divljake a i policija odlično radi posao za koji je plaćena ;) Mladiću želim brz oporavak!
Da dragi Bog da,da se brzo oporavi,a kerove od migranata ako nece vec da protjeraju nek nama civilima daju ovlast
@konawelt Vidim po tvojim komentarima da psuješ Boga itd.. da ti čovjek nešto objašnjava, neces shvatiti, imas ti i vecih problema ocigledno. Pozdrav ;)
Treba početi ubijati nakatranisane
Ja bgm nosim cakiju,ako me napadne ja ne gledam mene neš
sta na ovo imaju reci oni koji ih zale?
srbi prave sranje..puste ih u BiH za pare pa ih tjeraju u federaciju
Ja dobih, istina nezvanicnu, informaciju da su navijaci napali momka a ne migranti.
sve je vise ovih prica...stvarno treba sve izbaciti ih iz drzave
Daj Bokire, Daj SDA, ne jjebite nas više s ovim, izaćemo na ulice spalićemo vas zsjedno s tim govnima koja dovodite. Prešli ste granicu, sad nam i djecu dirate.
Ko ovu marvu puzti jebali mu o i mater a on njima
naravno to se moglo i ocekivati kad su se pojavili migranti svaki napad ce da bude od nljih; pojavilo je se oko 10 slucajeva kao napad migranata ali se nikad nije ustanovilo ko i kada je se tacno desilo i nikad nije bilo svjedoka ; prolazio sam pored šatora sinoc gdje su bili ti famozni nasilnici i nisu me ni pogledali a kamoli pitali imam li novca ili da mi otmu
Ja pogani majku im ebem fuuuj
Idi na zeljeznicku I'll Hadzice I ubi 10 njih barem bi ja tako ucinio
Upravo ovakve stvari su postale svakodnevnica na zapadu.I onda se ne treba cuditi jacanju desnice u europi.
Zasto bi otisli kada ih hranimo ? Konvoji hrane stižu za njih iz svih dijelova balkana i europe. Nije bitno da li si Bošnjak, Srbin ili Hrvat, ovi ljudi mogu ugroziti nas sve. Migranti su cilj evropskih zemalja i njihova potreba jer im opada natalitet konstantno a ovi prave porodice sa min. 3-4 dijece dok oni šetaju pse i sklapaju istospolne brakove. / Radna snaga je najveća moć koju država može imati. Oni lagano idu na zapad ali samo toliko koliko države mogu da prihvate.