Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljepa vjest jedan ubijen ostali u zatvor miran grad barem za 5%
svaka cast policiji, sad se nadam da tuzilastvo nece zalazati, branjenje sa slobode, uslovna i to
@dirpreduzeca sve vele policija nista ne radi...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve čestitke policiji MUP-a KS. Molim medije da ovaj događaj isprate do kraja da bi banda iz Okružnog Tužilaštva Istočno Sarajevo spremno dočekala Rješenja o otkazu radi zloupotrebe službenog položaja.
Nije mi jasno zašto naši kriminalci ubijaju tako javno i hladno pa svi budu uhapšeni? Da sam ja kriminalac i da mi netko smeta pratio bih ga mjesec dva, naučio njegove navike, gdje i kada ide, kada je sam, gdje parkira itd. sačekao ga jedne noći sa maskom na glavi, 7.65, prigušivač, rukavice i sve ostalo i čuo bi se samo zatvarač "klik klik", pokupim čahure i istraga otežana 1000%. Ali ako si dovoljno pametan da to tako isplaniraš onda valjda ni nisi kriminalac...
gore ovi bmw-ovi kao da su od papira...
"Od DEJSTVA vatre..." Ma bravo klixismeni svaka čast...
jel ga stvarno ispred zgrade zapalise i pusku jos ostavise unutar auta? Suha inteligencija, pravi doktori.
BRAVO ZA POLICIJU
u istocnom ubijen u zapadu uhvaceni u istocnom nastanjen u zapadnom prebijen radi se o sarajevu hahaha nek se rokaju samo mora da u istocnom sirotinja vlada pa se u zapad zeli kao i u stvarnom zivotu...
Kako se sve može ako se hoće, i hapsiti, i dovoditi u vezu jedno sa drugim, i privoditi pa ispitivati, i sarađivati sa policijom drugog entiteta, i predati ih tamo gdje spadaju zbog zločina itd....i opet će se ispostaviti da je policija koju toliko svi napadamo uradila svoj posao, ostaje da se neandertalci nagode sa tužilaštvom, dobiju po par godina, i eto ih na ulice među običan narod.
Meni nije sad ništa jasno. Mile se ne odaziva pozivu tužilaštva u Sarajevu jer se plaši da ne bude ubijen. Iz ovog slijedi da mu tamo može samo biti zapaljeno vozilo, a ubijen lako može biti u Istočnom Sarajevu gdje traži da bude saslušan !
Četnički teroristički napad na Sarajevo
Ovi se izgubili u Sarajevu ko Bahrija u buraniji, i dodik ne smije u Sarajevo jer se boji da nece umjeti da se vrati.
Možda su ovo ona 2 Dodikova papka. ..?
@el camionero Garant, poslao ih duduk da izvide situaciju pa se sagubili :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bilo bi dobro da se oni hoce medjusobno poubijati ali je najgore sto ni kriv ni duzan nastrada.slucajni prolaznik
Nagrada "Kloc mjeseca" ide u ruke A.B. i S.V.
Kako su gluuupiiii, uzas...uopste nemaju koeficijent inteligencije...
muslimani opet kolju srbe po sarajevu. dajte puno ime i prezime tog muslimana.
Fino bogami, ubijaju u istočnom a pale (dokaze ?) u zapadnom ! A krivi mudžahedini !