Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je ukrao metar drva stajalo bi puno ime i prezime, a ovako samo inicijale dajete. Kakva pizda moraš bit da pucaš u djevojku.
@BHLibekrit Da pucaš uopšte.
@BHLibekrit Zato sto je osumnjicen moraju inicijali biti.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pumo ime i prezi.e objavit da se znaju krimosi
da ih mozes traziti po FB evo ti imena i prezz Edvin Avdic i Damir Grahovic
ne objavljuje se ime jer je osumnjicen, a ne optuzen. Po zakonu svako je nevin dok se ne dokaze suprotno. Nevezano za dogadaj, zamisli tebi se nesto desi i budes osumnjicen a nisi kriv. Puno ime i prezime na nekom portalu ti naruse ugled, a mi kakav smo narod sve na prvu prihvacamo i moze se poslije sud 200 puta izjasniti da nisi kriv, ti si kriv druze u ocima rulje.
Genetski neradnici,-Nargilaši,-iskompleksirani Bilderi,na ledzima i u stanu siromasnih roditelja !Umjesto Fabrike ,SDA otvorila Kladione ,i eto ti potencijalnog manijaka na svakom koraku . Zato djevojke samo sa provjerenim i ostvarenim muskarcima !
Tužno je kako god bilo! Svaki komentar je suvisan, nje nema vise a ovaj ce izaci iz zatvora ... jednog dana osim ako ga mu neko u zatvoru ne dohaka...
Krvna osveta je ukinuta.Ima li ubijena djevojka rodbinu?
45 godina maksimalna...
Nema manje zemlje s vise polusvijeta i papanluka.
@traveller. I ovaca ovaca!
I na kraju će biti uslikan i pušten
KAFANSKA POSLA.... NASEM DRUSTVU SU SMRT: ALKOHOL, HEMIJSKE DROGE I KLADIONICE!!! ALKOHOL I KLADIONICE OPOREZIT ZA 100% I ZABRANIT U LOKALIMA RESTORANIM PUSENJE!!! VIDKRT CE TE KAKO CE SE RAJA UOZBILJIT!!!
@sandzo_saudijanac sta ces ti nekom braniti pušenje u restoranima idi šošon u rodnu grudu pa se nasnifaj friške have
Isto tako ste bez provjere objavili i puno ime i prezime rahmetli prof. Almira Brkica da ima laznu diplomu,a nije cak bio ni osumnjecen a ne kriv...Unistili ste zivote njegove porodice,zavili ih u crno...Gdje je za njega zastita identiteta?
Upravo!
Isto ste objavili puno ime i prezime covjeka koji je uhapsen pod sumnjom da dila drogu...Tad je bio samo osumnjecen,a poslje se je ispostavilo da nije bila u pitanju droga vec preparati za teretanu...Gdje je za njega zastita identiteta dok se ne utvrdi da li je kriv?...Unistili ste zivot covjeku i njegovoj porodici,navukli ljagu na njih
Ubio djevojku i napisali mu samo incijale,jer eto jos uvijek je osumnjecen nije optuzen...Kao eto zastita identiteta da mu se ne bi narusio ugled,dok se ne dokaze da je kriv...A uredno ste,bez provjere,objavili i ime i sliku djevojke uz naslov da je to ubijena djevojka...Gdje je za nju zastita identiteta do konacne potvrde identiteta stradale djevojke?
Smrtnu bih ja kaznu uveo za nosenje cackalice,a kamoli za oruzje i pucanje iz istog! Nije ovo nista,bice toga jos koliko hoces. Ovakvih jos olosa ima najmanje 10 000 samo u Sarajevu,a da ne pricam o cijeloj BiH!
Za slučaj Dženan Memić koji se desio u Velikoj Aleji ganja se dug niz godina da se rasvjetli, a o ovome slučaje ako i potraje 5 dana. Stidi se državo! Pravda za Dženana 11.2019!
Ovo je kurki od države. Incijali na aparatima!
Kako nako nerijesenog slucaja Memic sada vjerovati policiji i tuzilastvu i znati da opet nisu uvalili nekog zrtvenog jarca da zastite tatinog sina koji je eto odlucio da se malo izivljava?
@svjetlonosa nakon..
@svjetlonosa pošto ne vjeruješ pa ti idi u njemačku pa vjeruj..
Debil!!!