Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Obaj bircuz treba bagerom srušit, lijepo poravnat, navuč malo zemlje i travu zasadit . . . !!!
Karkelje s Alipasinog familijarno odron, i muski i zenski rod, od-do.
Šta ćeš, pucaj, ranjavaj... To te neće u zatvor odvesti. Odlična poruka omladini!
kaže, meni mater psuješ? i izroka ga ko je klempav? i izroka ti meni hoš se pobit? i izroka ga to je budućnost sa ovakvim sudovima
Nasha policija sa tuzilashtvom je gora nego onaj crtani Mumijevi. Il' ih pustite sve brate dragi il' ih strpajte na duze u cuzu. Ovako samo torsite nas novac sastancenjem i glupostima kad se vec unaprijed zna da ce biti pusteni posle mjesec dana. A ovog Omara j- ebat da se razmozava. Malo je jedan ovakav nama...Fuj..