Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vitomir Oreskovic je sudeci po imenu i prezimenu hrvat a stevo je binsr znaci rokno jednog cro i jednog srb a ne 2 srb
Puno je ovakvih sto su rat iskoristili da izbjegnu izdrzavanje kazne. Njemu je izrecena kazna 20 godina prije rata. Mislio je da je nikad nece izdrzati i da ce krenuti normalnim zivotom da zivi. Ali ne moze... Ljudi i sistemi ne prelaze preko takvih stvari. Bravo za Kanadu. Ima ih jos puno. Najcesce po Americi odakle ih je teze isporuciti.
Ma jok, nije to ja znam slucaj.To je jedan srbin ubio drugog pa onda sebe a poslije optuzio nevinog muslimana.Ko je jos cuo da musliman moze biti ubica, ja sta sve i vi pisete.
ubio dva pvavoslavca koja bi od 1992 zna se sta radili po bosni !!!
Ma šta se sve montira,a tolike ubice bosanaca masovno-dobijaju formalne kazne..sramota!!!
Ma neka je rokno dva srbina treba ga osloboditi, odnosno nagraditi, ako mene pitajte dajte mu trosoban stan na ciglanama zasluzio je....
Ako je ubio zasluzio je da i odlezi nedjelo, al ovo smrdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Pobro sad si bostan obr\'o hahaha
Pa sta ako je bio rat kad je musliman ubio srbina. Pa ako je bio rat nemora znaciti da moze ubiti ko koga hoce. @AHA de promjeni kanal i ne pisi gluposti...
U ovo moze da povjeruje samo VELIKA naivcina! Jos jedan minus vasoj stranici!!
ako je istina svaka cast
masala pobro, dobar posao
cudna prica nema sta, ubistva od 92-95 su bila u ratu, haj ti to dokazi sta je bilo. nest ovdje ne stima tita mi
bas cudno musliman ubio 2 srbina i u zatvoru cjeli rat bio u foci :)) mozda jes jer je bio pod zastitom policije :)
nevjerujem u to, da je 1992 ubio dva srbina i osto ziv u focanskom zatvoru do 1996