Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa kako nije niko od gradjana imao vatreno oruzje da im nanese lakse tjelesne povrede u predijelu potkoljenica.
joj onog sabrinog malog Haruna kad ufatim.
Srbi, ko bi drugi...
ja ne bih rezao, ali bi na ruku kojom razbije ili nesto ukrade stavio kaznenu zeljeznu rukavicu ili mu staviti zeljeznu kacigu na glavu i poslao na dobrotvorno kopanje, da se odma prepozna lopov.... narode probudi se, ovako vise ne ide.... kakva na mje drzava, vlast, policija, kakvi smo mi postali, fuj, fuj, fuj
greška, ovo su bili jalijaši, ali novi - podmladak
Ne mogu da vjerujem ... isto mi se desilo prije 10-tak dana, 3 put u godini, a nista nema u auto, sve ostavljam otvorno, gepek otkriven i opet. Odogojen sam da budem posten, miran, obrazovan ... ali mi ova vrsta nesigurnosti i nereda izaziva takav bijes i agresivnost, cak vise nego u ratu. Oko Pivare je katastrofa, a to nisu jalijasi, jalijasi imaju svoje kodexe, ne diraju komsiluk... Stvarno mi dodje da utoku nabavim i igram se policajaca i lopova. Gdje nam je nasa MILICIJA...., al nismo bolje ni zasluzili, kakav narod, takva vlast
... prisjećam se riječi velikog učitelja: There are many roads that lead to the Way, but these contain but two common features: recognition and practice. By recognition is meant that meditation reveals the truth that all living things share a common nature, a nature concealed by the veils of illusion.
Anarhija all over bascarsija!
Oni koji su izbacili (cenzurisali) izvorni komentar pod oznakom \"Mrav4\" mnogo su zakasnili ... to uputstvo su već mnogi doznali.
Hahahaha, potpisujem. Moj Oldtimer \'83. a, k\'o lampa.
Sarajevostan
Ne lomite mi karambolku pod njom sam je ljubio ♫ ♪ ♪ ♪ ♫
Nema potrebe da lažemo drugima i da lažemo sami sebe ... okanimo se otrcanih fraza \"hvaljen isus\", \"hristos se rodi\" i \"bajram barčula\". Budimo iskreni, pa se pozdravljajmo ovako: \"hvaljen automobil\", \"automobil se rodi\" i \"automobil barčula\".
Idolopoklonstvo je u današnja vremena poprimilo katastrofalne razmjere. PUTNIČKI AUTOMOBIL je najopasniji idol u dosadašnjoj ljudskoj istoriji, centralni simbol ljudske pohlepe za jeftinim energentima, i simbol ekološke katastrofe, idol koji je moćniji čak i od Boga ...psihološka istraživanja širom svijeta jasno kažu da apsolutna većina vozača sami sebe smatraju mnogo boljim vozačima nego što to objektivno jesu.
@ Roki, tako je uvjek bilo i ostalo!!
Nekada je postojao lijepi popravni dom za maloljetnike u Stocu, pa ko ne slusa, ajmo, tucat kamen po Hercegovini. A sad, pute ih za dva sata na slobodu. Tesko nama.
ma jeb.. vas inicijali treba i da im slike stavite da znamo od koga treba da bježimo na drugu stranu ulice pošto neće biti kažnjeni i već će sutra da hodaju nasmijani ulicom. e da je tito i njegova milicija, eeeeeee kako su to bila lijepa vremena