Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači dobili su vatreno naoružanje.Krasno.Neko ima da visi za ovo .Brzo će urnebes na Balkanu.
Mrš u pi#ku materinu.Ti ćeš meni Kladuša ku#ac- palac.Sikter.
Kakvi migranti? Ovo je sve bjezanija iz ISILa i drugih mudzahedinskih grupa iz Sirije koju su Rusi potjerali u Tursku. Odkud Marokanci i Alžirci u BiH? Prešli pola Afrike i ratom zahvaćenu Libiju, Egipat i Izrael u koji je nemoguće ući? Prosipaju priče za malu djecu. To sve treba izmarisat čim ga vidiš na ulici.
Ma jok,dosli splavom do Neuma pa preko Svitave.
Gdje se tacno nalazi?
Bakira rekla da su to naša braća
vjerovatno lokalni kabadahija prodo im za ovecu sumu inace nadje se na putu, sve se suta nogama
Jadno dijete!
Malenom djecaku uspjesan oporavak, a OSBiH neka provjere svoje magacine...mnscini da nedostaje municije....
Imas marku brate, treba li maramica
Tlačnite sopstveni narod za maske, a divlji zapad nam migranti prave po državi.
Žao mi djeteta, neodgovorni roditelji su ga podigli na put koji nema realan cilj.
bas kad Baqe pozva na rat. Izgleda kao i 1992, oruzje se dijeli buducim shehidima. Jos ovi domaci povratnici iz Sirije sa iskustvom sto ih sudovi oslobadjaju. Imate ponovo internacionalnu brigadu El-Mujahedeen.
Aha znaci ured je pocelo. Oruzje je tu bez mimikrije. Jako sexy. Svakom je jasno, da to nisu ljudi u pokrwtu, nego porazeni isil, koji se zauvijek nastanio na bosnjacki zivotni prostor zahvaljujuci lopovima iz sda i tzv iz. Znog njih ifr bosnjacima meta na celo. Bakire proklet bio i ti i tzv reis kavazovic
Sve je to vlast kriva, ko pri zdravoj pameti pusta ljude da svrljaju okolo a usli ti u zemlju ilegalno. To se zatvara u migracione centre i nema mrdanja dok se status ne rijesi.
Tovari na brod i vraćaj divljake odakle su došli
Narod se mora organizirati sam. Uzet pravdu u svoje ruke.
Kad samo govorili da je pitanje vremena kad će doći u posjed pištolja. Formirače bande koje će da napadaju siluju i pljačkaju naš narod. Bagru treba rastjerati silom.
Svu bagru rastjerati. Mars nazad odakle ste dosli.