Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znate...a pehar vam je uzor navedenih osobina :D
Dečko ne probaj mijenjati povijest...tada bezrazložno u popis nisu bile uključene općine CIM, ILIĆI, RODOČ, JASENICA koji su sada dio Mostara ( osim Jasenice ) i u kojima živi 15.000 isključivo Hrvata...toliko o lažima koje podmećete...smiješni ste...i ovo groblje je na muslimanskoj strani...ne podmećite
to je onaj koreanac sigurno uradio
E muslimani stvarno ste nula bodova...pa šta vam je groblje krivo...dno dna...pravoslavci premjestite groblje na zapadnu obalu...ovdje imamo i muslimansko groblje u centru zapadnog dijela pa ga nitko ne dira...mi znamo šta je ponos,poštivanje,ljubav...
zalosno ,nedostaje Strucnost,VoljA,pa ni novca nema,tako to bilva kada Se LOPOVLUK\'Stiti i potkriva,a VANDALIZAM DIVLjA \" !!!
Ovo je čisti lopovluk,a ne izraz mržnje.
Popis stanovništva 1991 MOSTAR: Bošnjaci 43931 ili 34,8% Hrvati 42648 ili 33,8% Srbi 23909 ili 19,0% Ostali 15579 ili 12,4% Površina općine je 1227 km kvadratnih, privatna svojina 443 km, a društvena ili državna 784 kilometra kvadratna. U samom centru Mostara najviše je živjelo Bošnjaka koji su većinom bili poduzetnici, zanatlije i radnici . Za druge neznam ćime su se bavili i gdje su živjeli.
MultietniĆari na djelu.
@ vasilije A posto srbi nisu narod i nacija koji postoji srbi su genocidni vampiri.
Pa šta si mislio da je na zapadnoj već davno bi bio tu parking.
zbog čega ovi bosanski portali objavljuju vijesti iz Hercegovine?
@ vesilje kazu da je Bog vec odavno digo ruke od krvoloka Srba...genocidan narod.
Nista bez Googla. Mi iz Sarajevo ne znamo mjesne zajednice po Mostaru. Bjelusina je na muslimanskoj strani grada, j.e.b.i. g.a.
Priznajem da su srbi genocidni narod, a posto nisu narod i nacija koji postoji srbi su genocidni vampiri. U ime Svetog Save i izmisljenog srpskog duha Amen.
fuj komentari