Komentari (197)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je najvise sto mogu cetnici pod okriljem noci da urade. Poznata smrdska junastva.
Nije bolest sve sto boli
Covjek moze samo reci da je ovo zalosno, na sto su spali, a nemaju sta jesti.
Bravo konju, jel ti penzijsko i osiguranje uplaceno za ovo?
Grijehota za stari objekat. I šiptari na Kosovu tako rade sa pravoslavnim crkvama i grobljima.
oooo cetnici jeli to 4 s na latinskom
Sipa hapsi raju sa klixa radi govora mržnje,a genocidna puna genocidaša koji svaki ubogi dan čine djela mržnje i Sipa ništa.Valjda je i ona puna istih.
Moćnici !! Od muke ne znaju šta će ..
Arnaudija I Ferhadija su spomenici i kameni svjedoci ko je i sta je bila VRS.
Migrante naseliti u RS.Sa njima ces se prije nesto dogovoriti nego sa srbima kako god okrenes..
ih kad vam naselimo ove bradonje iz sirije donji ste :P
srijeda 10.04.2019 nacionalisticki ispadi u Banja Luci - nista novo
Ja srba ni 4S ne znaju napisati sta je ovo. Da li se ovakvi nacionalisti, ne bitno kojoj naciji pripadali jer ovog ima i kod hrvata i kod bosnjaka, DA LI SE ONI SVI POTPISUJU PALCEM.
Ovo samo oslikava i govori ko su oni ako smo mi Bosnjaci. Drago mi je sto ni je Big dao da budem Bosnjak ali mi je krivo sto su Bosnjaci pali pod vladavinu suktanata Izerbegovic. Krivo mi je sto su Bosnjaci dopustili da rijec SDA znaci kao jedini pravi put vjere i nacije Bosnjaka. Ako nisi SDA onda si komunjara, izdajnik itd...
Nepismeni djikani.Pa koji kreteni majko mila.Hahahahha
sta ocekivat od genocidne pascadi. Pitaju danasnje "stanovnike" B.Luke koliko ima stanovnika grad i niko nema pojma. Jedan oko 18 govina odgovara : oko 2 miljarde, novinarka preupita i on onda odgovara 2 hiljade. Sta vise rec o njima.
DODIK je direktno odgovoran za ovo.