Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ozezes po dzepu da mora raditi i dici kredit i drugi put nece praviti sranja
Mi smo zeljini ZELJO je nas...najaci smo.najaci...ale-ale..
Razvalili smo kamenjarske srbe. Razbili im sve kombije, uzeli zastavu, isamarali, i blago istukli one koji nisu uspijeli pobjeci.Čisto da znaju, sa kim imaju posla. Manijaci na nivou, kao i uvijek.
@gooUser1567421743 Sta si ti razvalio jadnice? Ti mozes razvaliti samo tastaturu mijenjajuci nickove na Klixu da bi zaradio platu, a oteti zastavu nekome, nemas ti mooda za takve stvari. Ti mozes samo downlodovati zastavu s interneta i to prije nego sto razvalis tastaturu. :-)
Jebbli vas inicijali. Napisite imena da se zna ko su djubrad i ko ih je angazovo.
@hti Razvalili smo kamenjarske srbe. Razbili im sve kombije, uzeli zastavu, isamarali, i blago istukli one koji nisu uspijeli pobjeci.Čisto da znaju, sa kim imaju posla. Manijaci na nivou, kao i uvijek.
Tako to radi sarajevska policija, zaustavi navijace, grupira ih da izmedju njih nema drugih vozila i onda ih izruci zeljenim manijacima....
Ne opravdavajuci sam cin, koji je za svaku osudu. Oni su samo posljedica!