Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahahahahhahahahahahha gle drotova hvale se a ne bi je nikad pronasli da nije bilo obavjestajne. Kako kladionicari uzimaju sebi tuđe zasluge
šta je više ta patronažna sestra, niko da objasni :D
@FutrovaniDimnjak Djecojed.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Zasto se krije njen identitet i lik.Sve te bolesno - poremecene umove likom, immenom i prezimenom treba iznositi u javnost da se zna sa kime se susrecemo
Evo sa drugog portala: "Dedić je uhapšena sinoć nakon što je, zahvaljujući signalu njenog mobitela, locirana u hotelu Ferijalac na Marindvoru."
Nisu građani uradili, nego policija. Prevali preko usta pa pohvali svoje organe sigurnosti i svoju državu. Nemoj samo pljuvati. "Otkrivena je brzom reakcijom tima tužitelja, policije ali i uz asistenciju OSA-e."
Boze sacuvaj treba prvo cacu ispitat pa mamu pa dalje
Evo svim kompleksašima što ližu tuđe đonove a pljuju na svoju državu, sistem, policiju i sve drugo: "Ne pamti se kada je neko dijete, pogotovo kada je riječ o bebi, pronađeno za samo nekoliko sati, a sve se to dogodilo zahvaljujući saradnji svih nadležnih institucija i građana. ". Reci aferim Bošnjo i ponosi se svojim uspjesima i uspjesima svoje države.
Jbt ne znaju nista uraditi a da ih u roku od 24 h ne uhvate.Kriminalci amateri
Iako to nije posao OSA e, svaka im cast, nisu bez veze kontinuirani napadi na OSA u jer radi svoj posao, od koga dolaze napadi pa opet od srbijanske linije olicene u medije u politiku koja je kreirana bosnjacima ..
Locirajte mog petoko izgubio sam ga na čaršiji
Inicijali M.D. što nas držite u neizvjesnosti jel iz Laktaša
Treba istraziti dobro slucaj i pritisnuti doticnu jer mozda ovo hapsenje pocne odmotavati klupko velike mafije bijelim robljem!!!!!!!!
islamska posla
islamska posla
Narod je ucinio svoje! Da nisu vidjeli zenu i vozilo kojim se udaljila, ne bi nikad oni nasli. Nego Klix uzeo pare od Osmice i SDA mafije da ga sponzorise, ko biva on nesto radi 😂😂😂😂
bravo za pronalazak bebe!!!
Ciljana otmica, isplanirana, a kažete da je ova zločinka psihički poremećena? Ma nemoj. Moralno je poremećena definitivno, ali psihički...
Opet cu ponoviti SVAKA CAST POLICIJI za ovu akciju!!!!
Ma streljat