Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Halooo tek nakon 3 godine potvrdili optužnicu , pa to je pročitati par listova i odlučiti treba li je odbaciti ili potvrditi ? Očajno pravosuđe da ne može gore
Opcinski i kantonalni sud u Sarajevu su leglo neradnika i do srzi korumpiranih pojedinaca. Slucaj Delimustafic i odgadjanje rocista 52 puta do sada. Sabotiranje odluke Rektorata u vezi laznih i nepostejecih diploma Sebije Izetbegović...
neki dan gledam zena u kaficu sa dva kera ko telad velicine, otrgnu joj se jedan napade zenu sa djetetom u narucju zena sta ce krenu bjezati od straha ova nekako kera dozva, dobro sve se to smiri sjede ona opet u kafic i poce tepat keru “ma nisi ti kriv duso sto ona biezi i dere se, do kad ce se cudaci radjat u sarajevu , pusti ti kretenusu”
Do sad je trebala biti i osuđena.
ala tuzilastvo i sudstvo radi brzinom svjetlosti
Dajte novi zakon za vlasnike pasa, bez brnjice 2000 KM
Ovi s egzoticnim imenima tacno imaju mentalitet mimo ostalog svijeta
Nisu psi krivi nego vlasnica.
cijelo tuzilastvo raspustiti na celu sa Bogunicem
Istraga je bils temeljita. Trajala je cak 3 godine. Zasto onda ocekivati procesuiranje tezih djela, gdje fakat treba prikupiti dokaze, kad 3 godine dokazujemo djelo koje se zbilo pred 100 svjedoka i u prisustvu policije.
a ko je vlasnica gdje je ime nek zna sta fali ako je optuzena i osuđena
čuj Tatjana pust lagot kakva su ovo imena prezimena sta su nam ovo doveli da puštaju kerove na nas
Maksuz tebi ksenofobnom fashistoidnom doveli da ti bodu primitivne oci. Osoba mora odgovarati zbog pustanja pasa bez povodca i brnjice a ne zbog imena i prezimena.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast na brzini i ažurnosti !
Tu vlasnicu zatvoriti u vox do kraja zivota