Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozda je komunalno preduzece nadlezno :)
Nemojte kritikovat, pa sta ocekujete da ljudi rade za samo 5.000,00 KM netto mjesecno, jos da moraju i znat svoj posao ? Da tuzilac zna koji je sud nadlezan, ili sudija da zna jel nadlezan ili nije, ili pazi sad "da postujes rok", ajd ba... sta vam je.
znaju oni,samo im tvoji usvajaju lose zakone.tako ti je kad biras ,,pametnice,,.nemoj se zaliti sada
Sad ce cvarak da pomiluje sve
Kad se samo sjetim one filmske akcije hapšenja , i odvođenja Budimira iz kancelarije.....A sad cirkus..
"_"Općinski sud za i sudija za prethodno saslušanje da je postupao u zakonski predviđenom roku u trajanju od 15 dana ne bi se mogao pozivati na na Zakon na koji se poziva kako bi se proglasio nenadležnim u ovom slučaju", rečeno nam je u Kantonalnom tužilaštvu u Sarajevu." Pored svega, sud je još i kupovao vrijeme! Samo, 15 dana? Da je ranije, samo 15 dana? Hahaha, pa dragi Bože izgleda da je na snazi "Zakon": Kadija te tuži, kadija ti sudi. Hajte vi sada taj predmet kada zaprimi onaj ko je nadležan, stavite u ladicu na nekoliko godina i zaboravite. I mi ćemo do tad sve zaboraviti. :)))))
glavni problem jeste nerad sudova i tuzitelja.ali jos veci problem je izazvao SDP kada je usvojio ovakav zakon a nije za 6 mjeseci omogucio da profunkcionise novi odjel.po tom zakonu se pocinje suditi od 1 februara i zaista kantoni vise nisu nadlezni.po novom ne mogu,a stari prestao da djeluje,a sdp nije uradio nista za formiranje novog