Komentari (270)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast policiji koja nije mogla pretpostavit da ce najveci huligani Evrope napravit nerede.
Hej isli ulicom udarali koga su stigli a policija govorila narodu da se skloni :-o ne daj boze da mi takvi zatrebaju da me brane
Ma u nas ovi specijalci jedino mogu nesto, a ove obicne policajce bi srednjoskolci mogli razjebat.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
cemu tolike medijske hajke? Momci su stali na.crtu i po mojoj informaciji su bili bare bare sa poljacima kojih je vise bilo GRAD VAS SUTRA CEKA CELAVI MAMLAZI!
Kakvi video snimci na.kojem se to snimku vidi da horde ili poljaci bjeze daj ba ljudi svaki snimak mrkli mrak
SDA policija...Da se narod buni protiv SDA vlasti onda bi dobro udarili sa oklopnim kolima i suzavcima a poljske divlje svinje brane jer im se neda.
Izbacit Lech na 10 godina iz svih mogucih takmicenja a ove polajke ispendrecit u podrumima stanica ubit ih ko vola u kupusu.
Ne mogu da vjerujem da policija nije oebzbjeđivala hotel, pa mogle su se Horde skupiti i razbiti i njih i hotel da su znali. ccc SRAMOTA za policiju! Ovo vam je šansa da prođete, da ih UEFA izbaci.
Sve te huligane potrpati u autobus i protjerati iz zemlje, nema govora da im se odobri da dodju na utakmicu.
davidite kako je bilo u vgosci
Eh udarili na Vogoscu gdje je 60 % stan.samohrane majke. Majke li vam sto niste negdje drugo malo nize u Ilijas recimo ili bilo gdje u gradu gdje svaki stanovnik ima 7.62 ili 7.65 u kuci ili stanu pa kad bi busenje nastalo. Neznam ni sto mi ovo hladno gledamo pa oni unistavaju nasu imovinu, pohvataj govna i daj im degenek
Pa nemoze policija tek takoda polomi kosti ljudima oni su tu da razdvajaju huligane.
Gdje je sad UEFA.Da se radi o navijačima sa Balkana kaznili bi klubove,(novčano,zabranom prisustva navijača na utakmicama,oduzimanjem bodova...)A ovoj stoki sa istoka Evrope evo već godinama opraštaju i ne preduzimaju ništa.
Jebali vam oni mater.Cuj krenuli sa bakljama i udarali sve redom.Pa zar niko nije imao kakvu spravu zastekanu iz rata,da im pokaze gdje su dosli i da je dosta vise terora i divljanja nad Bosnjacima,bez obzira radilo se o navijackim skupinama ili genocidasima ???
poljaci-srbi hriscanska braca
Koja stoka!!!
Citava Evropa zna da je to najveca stoka samo nasa policija ne zna?Nisu ih trebali ni pustiti da dodzu To su sve narkomani i pjandure i bice jos gore ako ih ne protjeraju!
policija je trebala direk vratiti za poljsku
Potukla se jedna bagra (poljski navijači) sa drugom (domaćim navijačima). Bagra ostaje bagra - a fudbalski navijači JESU bagra. I nasilnici, i huligani, i....
Ti prvo moraš naučiti dijeliti navijače od huligana, pa onda naviječe od simpatizera da bi mogao nešto komentarisati. Uhvati se ti neke španske sapunice, zaključaj se kući, šuti, gledaj i plači zajedno sa Hose armandom.
A kakva je razlika? Navijači = huligani
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
CUVAJTE CAST GRADA I DRZAVE!
pa koje su p..... ovi nasi policajci moram tako da se izrazim.treba im odma uruciti radne knjizice.čuvari reda i mira hahaha