Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zbog dvije hiljade maraka ovako brutalno čovjeka ubiti? Nije mi stvarno jasno ali mi je jasno da ih čeka dugogodišnja robija gdje će moći lijepo da razmisle o svemu sta su uradili.
Ja koliko sam cuo obojica su bili klosari
Dozivotni zatvor uz dozivotni prisilni rad bez placanja..
Ovi manijaci nakon svakog lezanja u zatvoru se vrate hrabriji, deblji, nabildaniji i uvezaniji te je jasno kao dan da OVAJ SISTEM NE FUNKCIONISE.. ZA NJIH JE JUŽNOAMERIČKI ZATVOR!
Lijepa smrtna kazna..
Prodavo spid a nije nosio bar dobru čakiju sa sobom.
Zatvoriti gamad na dugu robiju a minimum 10 godina bez vazelina i drugih lubrikanata
Nedaj Bože nikome!
Ma nije ni ovaj bio cvjecka. Vidis da je diler i da je prodavo spid i jos sta. Zao mi je sto je pogino al eto 5 kriminalaca manje na ulici.
Dok sam čitala optužnicu, muka mi je došla. Užas, bez obzira čime se ubijeni bavio, ovakvo ubistvo je za doživotne robije. Ah da, naš zakon je toliko šupalj da će dobiti maksimalno 10 godina uz mogucnost pomilovanja i izlazaka vikendom.
Boze dragi,sta sve ljudski um moze uradit
Ljudi ovo je strašno. Koja kazna je dovoljna za ove monstrume?
@inzinjerJusoHojdara mozda je on vratio taj novac a sada mu traze kamatu.Dok su snimali, najvjerovatnije je da se radi se o zelenaskim (lihvarenju) poslovima, i za zastrasivanju onih, koji su uzimali novac kod osoba.
Na vješala javno, pa da vidimo ko će sljedeći da nešto takvo napravi. Onda bi muda bila manja od makovog zrna.
Isti Buba Corelli, ne slušam ga, samo kažem.
Osnovno pravilo kamatarenja: nikad ne ubijaš mušteriju,jer ko će vratiti pare?!
Uhh...Monstruma!!!! Zatvor je za njih odmor!!!
Raja u zatvoru posebno plaho voli ovakve frajercice... Koliko god zatvora dobili, slijedi im prevaspitavanje na predskolski nivo...