Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još nisam čuo za bandu pod nazivom “Instalacije.” Ali je cool ime.
Steta, momak taman poceo da radi, basta ga spasava, kiriija itd, a sad i ovaj pozar. Nije to neki tajkun, vec momak koji pokusava da radi i zaradu za svoju porodicu
U Sarajevu nažalost naselilo puno psihički i retardiranih bolesnika
Reketaši jebbem im mrtve.Pun ih je svaki veći grad.Razaraju društvo kao rak.Druge ekipe šilje drogu,vode hemijski rat protiv naroda.Ubijaju djecu i razaraju familije.Kamatari opet pokrivaju drugi aspekt,ekonomski upropaštavaju ljude i državu.Tu su i kladionice ,zaštićeni ko međedi ,ne plaćaju porez niti snose neku odgovornost.
I sve to pokriva politika u sprezi sa sudovima i tužilaštvima.Zato predlažem da se sa državnih granica ukloni tabla Bosna i Hercegovina i stave nove table : Sabirni-koncetracioni logor Bosna i Hercegovina .
svaka rijec na mjestu u ovom komentaru
I ko ne bi otišao iz ovakve države? I Dodik je bolji od ovih reketaša i kriminalaca i ostalih malignih rakova ovog društva koji su očigledno metastazirali.