Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta kaze inspektor u Bosni kada zavrsi u zatvoru svom cimeru?- E pozdrav kolega, I ti pao
Bitno da policija zaustavlja ljude u losim autima i pise kazne ako nemaju trokut u gepeku i handri ih, a vidi kriminala medju njima. Fuj.
Naravno nabildovanog celavca u BMW dzipu ne smiju zaustavit.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Najviše kriminalaca je u MUP-u
Gdje policija u kriminalu i korumpirano tužilaštvo,tu je kraj državi.Ove jedino narod može svrgnuti ili novim izborima ili demonstracijama do koske,ovo nema dalje,da sudije i viši policajci,sarađuju sa mafijom.Znači narade pamet u glavu 2 okt.30 godina se kriminalna hobotnica obavila oko BiH ,srljamo
Kakva policija u bosni,kad se svaki treci drogira,mup je jak samo za radnicku klasu,pred smrk malog pred policijom i pusten odmah,samo u bosni ima
@gooUser1662196307...bile barikade pred sami rat,zaustavilo na barikadi onog pjevaca maunagu negdje u vojkovicima,pitali ga ko je sta je odakle je kud je poso doso..i onda mu kazu izlazi iz auta i daj kljuceve...on kud ce sta ce...pa ovo..pa ono..zna i ovog i onog...i kad je vec vidio da ce ostati bez auta sjeti se..pa nemojte braco i ja sam srbin...ovaj mu odbrusio..znam..da nisi srbin sad bi te i ubili...ovako ces nam samo dati auto...covjek otiso pjeske kuci..
Sramota !!! Papci su unakazili grad . Pa dokle više ??? Imate li imalo obraza ??? Fuj !!!
Pod hitno treba protiv ovog inspektora pokrenut disciplinski postupak i suspendovat ga sa posla, ali mu ne otkazivat ugovor o radu. Već ga jedno dvije godine pustit da se pati bez isplate toplog obroka i prijevoza, a za to vrijeme mu davat 80% plate, nek se ubije od dosade. To će ga opametit. Nako toga mu isplatit sve izostale dodatke uz naravno kamatu i stavit ga na neko radno mjesto "lezi hljebe da te jedem".
Aaa gdje su čuveni idioti Jala i Buba,sad su manji od makovog zrna,treba i njih privesti i saslušat. Moraju i oni puno toga znat,a Inasa alias Omčo isto malo spustit,tj.podrezati krila.
Niko od vladajuće elite ili opozicije ovu državu ne doživljava kao svoju, kao nešto sveto, jer da jeste onda je ne bi uništavali korupcijom, nestručnim kadrovima, kriminalom, porušenim preduzećima itd. Žali Bože zašto onoliki dobro momci poginuše, zašto majke ostadoše bez sinova, djeca bez roditelja. Mora nam biti jasno da mi ovako postupajući nećemo imati državu još dugo!
u svakom zitu ima kukolja a u nasem mupu izgleda da je nazalost manjina posteni policajci-ocistite svoj sektor da vratite narodu vjeru u policiju
Po kojim li kriterijima primate te ljude u policiju kad svaki dan po jednog hapsite ???
Po kojim li kriterijima primate te ljude u policiju kad svaki dan po jednog hapsite ???
pitanje je koliko ih je jos ovakvih u sluzbi...
Ja mislio smrk menadžer pjevačima kad ono on pjevac
Sad mi je jasno sto se ne zaustavljaju i ne pišu kazne kockastim glavama i opasnim mocima u preskupim autima, neće kolega na kolegu
U ovoj lopovskoj državi najkorumpiraniji su oni koji bi se trebali boriti protiv korupcije!
A ništa organizovani kriminal.